Applicatietechniek van der Wal

Met een team van ervaren medewerkers voeren we uiteenlopende werkzaamheden voor opdrachtgevers in diverse branches uit. Een overzicht van de oplossingen die wij voor hen hebben gerealiseerd, vindt u bij onze referenties.

“We doen wat we beloven. We denken mee, komen met oplossingen, werken vlot en vakkundig en leveren 100% kwaliteit.” Het zijn die traditionele waarden waarmee Applicatietechniek van der Wal zich in de markt van kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren onderscheidt.

Kunststofvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren

Binnen segmenten als kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren vallen talloze typen vloeren met elk eigen specifieke eigenschappen. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen, repareren én onderhouden van coatingvloeren, gietvloeren, troffelvloeren en vloeistofdichte vloeren. Op basis van onze kennis, ervaring en een inspectie op locatie adviseren we graag over het juiste type vloer.


Onze bedrijfsfilm

Meerdere oplossingen
Naast het aanbrengen van kunststof vloeren, Ucrete industrievloeren en bedrijfsvloeren, biedt Applicatietechniek van der Wal oplossingen als polyurea hotspray, lekkagedichting en vochtwering (van keldermuren tot tunnels), roofing, dakbedekking, tankbekleding, corrosiebescherming en waterdichting. Ook in betonbescherming, reparaties van beton, injecteren, ondersabeling, verlijming en chemiebouw, zijn we zeer ervaren.

Preferred Applicator Ucrete

Applicatietechniek van der Wal behoort tot een selecte groep die tot Preferred Applicator van BASF is benoemd. We mogen als een van de weinige applicatiebedrijven in Nederland diverse Ucrete vloersystemen aanbrengen. Een hoogwaardig en uniek systeem dat tegen de zwaarste belastingen kan.

Preferred Applicator Polyurea

Krypton Chemical heeft ons benoemd tot Preferred Applicator voor alle Polyurea Hotspray systemen, alle typen Rayston vloersystemen en alle Rayston cold applied waterproofing / waterdichting systemen.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer weten over ons bedrijf, Polyurea of Ucrete?
Wilt u meer weten over ons bedrijf of de toepassingsmogelijkheden van Polyurea hotspray of Ucrete? Interesse in onze kunststofvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren? Of wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de voor uw bedrijf of woning meest geschikte oplossing? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.