NOA, VCA* en Preffered Applicator UCRETE ®.

Certificaten

“We doen wat we beloven. We denken mee, komen met oplossingen, werken vlot en vakkundig en leveren 100% kwaliteit.” Om ons met deze waarden in de markt van kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren blijvend te onderscheiden, investeren we voortdurend in onze kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in het behalen van diverse certificaten en keurmerken.

Preffered Applicator BASF

Applicatietechniek van der Wal behoort tot de selecte groep Nederlandse applicatiebedrijven die het certificaat “Preffered Applicator” van BASF heeft ontvangen voor het aanbrengen van alle UCRETE ® systemen, het aanbrengen van alle type kunststof vloersystemen en voor het verwerken van betonherstelsystemen.

Preffered Applicator Krypton Chemical

Ook door Krypton Chemical zijn we benoemd tot Preferred Applicator. Deze certificering geldt voor alle Polyurea Hotspray systemen, alle Rayston cold applied waterproofing / waterdichting systemen en alle typen Rayston vloersystemen. Lees hier meer over onze certificering als Preferred Applicator Krypton Chemical.

Gecertificeerd volgens VCA** protocol

Wij zijn VCA2 gecertificeerdSinds juni 2015 is Applicatietechniek van der Wal gecertificeerd volgens het VCA** protocol. Dit keurmerk geldt voor onze scope: 'Het aanbrengen en verwerken van kunststof vloersystemen, betonreparaties, injectie systemen, lekkagedichting en chemiebouwsystemen en polyurea in bouw en industrie'. Het VCA** certificaat staat voor vertrouwen, voor competente bedrijven met goed opgeleide werknemers, professioneel veiligheidsmanagement en een sterke toewijding ten aanzien van veiligheid. De Veiligheids Checklist voor Aannemers heeft betrekking op zowel de directe veiligheidsbeheersing voor medewerkers op de werkvloer als op de veiligheidsstructuren binnen het bedrijf.

Aangesloten bij bedrijfschap NOA

We zijn aangesloten bij het bedrijfschap NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven in de hoofdsector Vloeren en Terrazzo. Meer informatie over het bedrijfschap NOA.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.