Specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en UCRETE ®.

Profiel

Naast het aanbrengen van diverse kunststof vloersystemen, dichten we lekkages en repareren we betonconstructies, bijvoorbeeld door middel van het injecteren van gescheurde constructies. Ook voor het aanbrengen van vloeistofdichte voorzieningen, afwerkingen met behulp van minerale mortelsystemen of chemiebouw systemen, kunt u bij ons terecht.

Hoogwaardige systemen

Er wordt gewerkt met hoogwaardige kunsthars-systemen, voornamelijk gebaseerd op epoxyharsen. Maar ook producten op basis van vinylesterhars, acrylaathars en polyurethaanhars worden toegepast. De keuze van de systemen is geheel afhankelijk van de omstandigheden waaronder de werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd en natuurlijk de eisen waaraan moet worden voldaan.

UCRETE ® vloersystemen

Applicatietechniek van der Wal behoort tot een selecte groep bedrijven die tot Preffered Applicator van BASF is benoemd. We mogen als een van de weinige applicatiebedrijven in Nederland diverse UCRETE ® vloersystemen aanbrengen. Een hoogwaardig en uniek systeem dat tegen de zwaarste belastingen kan. Sinds de start in 2010 worden we door steeds meer nationale en internationale opdrachtgevers uit tal van branches ingeschakeld. Met 100% kwaliteit, duurzame oplossingen, uitgebreide garanties en service maken we het verschil.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.