Zware industrie                

zware industrieOnze praktische oplossingen voor de zware industrie voldoen aan de hoge eisen die aan industriële vloeren worden gesteld.

Petrochemische industrie

Oplossingen voor petrochemische industrie petrochemieWe leveren diverse oplossingen specifiek voor de petrochemische en chemische industrie, alsmede offshore.

Levensmiddelen industrie

 talloze oplossingen voor de levensmiddelen industrieOnze vloeren voor de levensmiddelen industrie zijn hygiënisch, vloeistofdicht, slijtvast, stroef en duurzaam.


Weg- en waterbouw        

praktische oplossingen voor de weg- en waterbouwWe bieden een compleet scala aan praktische en duurzame oplossingen voor de weg- en waterbouw.

Woningbouw                                

kunststofvloeren, gietvloeren en diverse andere oplossingen voor woningbouw en particuliere sectorZowel voor de woningbouw als de particuliere sector leveren we stijlvolle, kleurrijke kunststofvloeren en diverse andere oplossingen.

Openbare gebouwen        

kunststofvloeren en bedrijfsvloeren voor openbare gebouwenWe voorzien openbare gebouwen (scholen, kantoren, etc.) van veilige en hygiënische kunststofvloeren en bedrijfsvloeren.


Elektronica en hightech

slijtvaste, vloeistofdichte industriële vloeren voor de elektronica en hightech.Slijtvaste, vloeistofdichte industrievloeren en diverse andere passende oplossingen voor de elektronica en hightech.

Farmaceutische industrie

Farmaceutische industrieIndustrievloeren voor de farmaceutische industrie zijn bestand tegen hoge chemische en mechanische belasting.

Civiel, rail en infra           

civiel rail infraIndustriële vloeren, parkeerdekken, parkeergarages of het verlijmen en herstellen van beton... oplossingen voor de civiel, rail en infra.