Civiel, rail en infra           

civiel rail infraIndustriële vloeren, parkeerdekken, parkeergarages of het verlijmen en herstellen van beton... oplossingen voor de civiel, rail en infra.

Van start tot oplevering, van onderhoud tot renovatie; Applicatietechniek van der Wal kan bij alle fasen van het bouwproces van dienst zijn. Naast het aanbrengen van ijzersterke vloersystemen in showrooms, bedrijfshallen en werkplaatsen, kunnen we ook beschadigingen aan bestaande vloeren vlot en vakkundig herstellen of de complete betonrenovatie van een gebouw voor onze rekening nemen. Afgestemd op de eisen en wensen van de civiel, rail en infra branche, leveren we duurzame vloeren en constructies die bestand zijn tegen intensieve mechanische en chemische belasting, maar ook uiteenlopende weersomstandigheden weerstaan.

IJzersterke vloersystemen voor de civiel, rail en infra

Oplossingen civiel, rail en infra

Of we voor de civiel, rail en infra nu een totaaloplossing leveren of een probleem verhelpen, we zijn vlot, vakkundig en leveren 100% kwaliteit. Applicatietechniek van de Wal kent de markt en kan op basis van jarenlange ervaring gericht adviseren over de meest effectieve aanpak. Onze oplossingen voor de civiel, rail en infra zijn o.a.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer informatie
Wilt meer weten over de door ons uitgevoerde projecten in de civiel, rail en infra? Eens verder praten over onze referenties? Of wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en gedegen advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We vertellen u graag meer over onze aanpak en oplossingen voor de civiel, rail en infra.

 

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.