Farmaceutische industrie

Farmaceutische industrieIndustrievloeren voor de farmaceutische industrie zijn bestand tegen hoge chemische en mechanische belasting.

Bovendien zijn deze vloeren in diverse dessins, kleuren en afwerkingen leverbaar. Onze industrievloeren, en dan met name die van UCRETE ®, voldoen aan alle normen die aan de farmaceutische industrie worden gesteld. Denk daarbij o.a. veiligheid, hygiëne en stroefheid. Applicatietechniek van der Wal levert diverse oplossingen specifiek voor de farmaceutische industrie. Zo kunnen we niet alleen hygiënische, smetteloze vloeren leveren, maar ook het onderhoud van de bestaande vloeren voor onze rekening nemen. Ook voor het aanbrengen van een anti-slip laag, een antistatische coating, of het waterpas en vloeistofdicht maken van uw vloer, kunt u bij ons terecht.

Onze vloersystemen zijn bijzonder geschikt voor de farmaceutische industrie:

Oplossingen farmaceutische industrie

Applicatietechniek van de Wal kan op basis van jarenlange ervaring gericht adviseren over de meest geschikte oplossingen voor uw bedrijf. Of we nu een totaaloplossing leveren, de bestaande vloer renoveren of een probleem verhelpen, we zijn vlot, vakkundig en leveren 100% kwaliteit. Onze oplossingen voor de petrochemische industrie zijn o.a.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer informatie
Wilt u een toelichting op onze referenties of meer weten over de door ons uitgevoerde projecten? Wenst u eens van gedachten wisselen de mogelijkheden van onze industrievloeren? Of wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en gedegen advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We vertellen u graag meer over onze aanpak en oplossingen voor de farmaceutische industrie.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.