Levensmiddelen industrie

 talloze oplossingen voor de levensmiddelen industrieOnze vloeren voor de levensmiddelen industrie zijn hygiënisch, vloeistofdicht, slijtvast, stroef en duurzaam.

Met name onze Ucrete industrievloeren zijn bestand tegen hoge mechanische, thermische en chemische belasting en voldoen aan alle normen die aan vloeren voor de levensmiddelen industrie worden gesteld. Bovendien zijn deze vloeren in diverse dessins, kleuren en afwerkingen leverbaar. Onze vloeren voor de levensmiddelen industrie voldoen aan de HACCP-reinigingseisen: dagelijks nat reinigen is geen probleem. Ook voor een vloeistofdichte aansluiting op roosters en putten, het aanbrengen van hygiënische plinten, afschot of een anti-slip laag bent u bij ons aan het juiste adres. Applicatietechniek van der Wal levert talloze oplossingen specifiek voor de levensmiddelen industrie.

Ervaren in voeding en levensmiddelen
Tot onze opdrachtgevers in de levensmiddelen en voedingsindustrie mogen wij o.a. de volgende bedrijven rekenen: Piet de Wit Snacks, KLM Catering, Interovo Egg Group, Izico, Greenpack, LU, Bioderij en Flanders Food. Meer over de voor hen gerealiseerde variëteit aan oplossingen vindt u op de pagina 'referenties levensmiddelen industrie'.

Oplossingen levensmiddelen industrie

Op basis van onze jarenlange ervaring en kennis van de markt, kunnen we gericht adviseren over de meest geschikte oplossingen voor de levensmiddelen industrie. Of we nu een totaaloplossing leveren of een probleem verhelpen, we zijn vlot, vakkundig en leveren 100% kwaliteit. Onze oplossingen voor de levensmiddelen industrie zijn o.a.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer informatie
Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en een gericht advies? Of wilt u naar aanleiding van onze referenties meer weten over de door ons uitgevoerde projecten in uw branche? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We vertellen u graag meer over onze aanpak en oplossingen voor de levensmiddelen industrie.

 

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.