Referenties levensmiddelen industrie

levensmiddelen industrieVoor een duidelijk overzicht hebben we onze referenties in de levensmiddelen industrie op een rijtje gezet. Aan vloeren voor de levensmiddelenindustrie worden vaak specifieke eisen gesteld. Onze vloeren voldoen aan de HACCP richtlijnen en zijn bestand tegen een groot aantal agressieve chemicaliën. Denk bijvoorbeeld aan citroenzuur, oliezuur, melkzuur en azijnzuur. Vele van onderstaande referenties in de levensmiddelen industrie betreffen Ucrete industrievloeren. 's Werelds sterkste vloer is niet alleen chemisch bestendig, maar ook belastbaar tot 150 graden Celcius. De zwaar belastbare, ijzersterke Ucrete industrievloeren zijn bijzonder geschikt voor de levensmiddelenindustrie en farmaceutische industrie.

Een greep uit onze ervaring en referenties in de levensmiddelen industrie. Klik op de foto voor meer informatie over het project.

ondersabelen emacofasttixo ondersabeling gekleurde coatingvloeren trappenhuis
ucretemf gietvloer ucrete vloeren reparatie  bioderij
industrievloer ucrete mf greenpack ucrete ud200 industrielevloer
ucrete ud200 vloer interovo ucrete ud200 vloeren

 

Meer weten over onze referenties in de levensmiddelen industrie?
Meer weten over de op deze pagina getoonde referenties? Klik dan simpelweg op de foto van uw interesse. In een nieuw venster opent zich een artikel dat nadere informatie geeft over de betreffende referentie in de levensmiddelen industrie. En heeft u naar aanleiding daarvan specifieke vragen of wilt u een brochure aanvragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan vanzelfsprekend telefonisch op 0180487645 of via een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot onze opdrachtgevers in de levensmiddelen en voedingsindustrie mogen wij o.a. de volgende bedrijven rekenen: Piet de Wit Snacks, KLM Catering, Interovo Egg Group, Izico, Greenpack, LU, Bioderij en Flanders Food.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.