Chemiebouw (zuurbouw) is onze specialiteit.

Chemiebouw

Chemiebouw (ook wel zuurbouw) staat voor duurzame bescherming van vloeren, wanden en apparatuur tegen chemische invloeden.

Chemiebouw is een van de specialiteiten van Applicatietechniek van der Wal. We bieden een groot assortiment chemisch bestendige laminaten en kunstharsmortels specifiek geschikt voor chemiebouw. Daarnaast mogen we als Preferred Applicator van BASF als een van de weinige applicatiebedrijven in Nederland UCRETE ® vloersystemen aanbrengen. Een hoogwaardig en uniek systeem dat tegen de zwaarste chemische, mechanische en thermische belastingen kan.

Toepassingsgebieden chemiebouw

(Klik op het icoontje voor een overzicht van onze oplossingen voor de betreffende branche)

Chemiebouw voor de zware industrie  petrochemische industrie  farmaceutische industrie  levensmiddelen industrie

Contact

Wilt u meer weten over chemiebouw / zuurbouw? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en gedegen advies? Of wenst u eens vrijblijvend van gedachten wisselen over onze referenties, aanpak of oplossingen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag over onze kennis en ervaring in de chemiebouw te woord. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.