succesvolle vochtwering en lekkagedichting

Vochtwering en lekkagedichting

Applicatietechniek van der Wal zet een aantal technieken voor vochtwering en lekkagedichting in.

Door toepassing van bijvoorbeeld minerale mortels, worden lekkages en vochtdoorslag op vloeren en wanden voorkomen. Met injectie verhelpen we forse lekkages, maar beschermen we ook de wanden tegen optrekkend grondwater. Renovatie en uitvlakking van bestaande vloeren – eventueel voorzien van een coatinglaag – voorkomt dat vocht achterblijft op de vloer. Toegespitst op de oorzaak van de lekkage of het vochtoverlast, bieden we diverse oplossingen voor vochtwering en lekkagedichting.

Toepassingsgebieden vochtwering en lekkagedichting
Voor elke branche of bedrijfstak, bieden we passende oplossingen:

Zware industrie vochtwering en lekkagedichting  petrochemische industrie vochtwering en lekkagedichting  farmaceutische industrie vochtwering en lekkagedichting  levensmiddelen industrie vochtwering en lekkagedichting  weg en waterbouw vochtwering en lekkagedichting  openbare gebouwen vochtwering en lekkagedichting  civiel rail infra vochtwering en lekkagedichting

(Klik op het icoontje voor een overzicht van onze oplossingen voor de betreffende branche)

Oplossingen in vochtwering en lekkagedichting

Uitvlakken vloeren

  • Met het uitvlakken en op afschot brengen van bestaande vloeren, wordt voorkomen dat nog langer water op de vloer achterblijft. Gelijktijdig kunnen we eerder opgetreden schade aan de vloer herstellen.

Impregneer- of hydrofobeersystemen

  • Met ons assortiment BASF impregneer- of hydrofobeersystemen wordt het indringen van regen en vocht in beton- en metselwerk voorkomen. Zoutaanslag, schimmelvorming, mos- en algengroei en vorstschade neemt hierdoor af.

Injecteren als lekkagedichting

  • Wanneer er sprake is van forse lekkages, behoort injecteren tot de mogelijkheden van lekkagedichting. Met onze kennis en ervaring kunnen we de lekkende scheur snel en duurzaam dichten, zelfs tegen de waterdruk in.

Contactgegevens en contactpersonen

Contact over vochtwering en lekkagedichting

Wilt u meer weten over vochtwering of lekkagedichting? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie van uw gevels, wanden of vloeren? Of wenst u eens vrijblijvend van gedachten te wisselen over onze kunststofvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We staan u graag over onze oplossingen als vloeistofdichte vloeren, vochtwering of lekkagedichting te woord.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.