Betonreparatie loods Rotterdam

Diverse betonreparaties in Rotterdam uitgevoerd; met deze beton reparaties kan de loods weer jaren mee.betonreparatie rotterdam Op het terrein van de grootste raffinaderij in Rotterdam, hebben we het betonwerk van een oude loods opgeknapt. Het voegwerk is voorzichtig uitgeschraapt en gerepareerd, en plekken met betonrot hebben we hersteld. Naast de uitgevoerde betonreparaties, gaan we ook het dak opknappen. 

Betonbescherming en betonreparatie

Alhoewel onze vestigingsplaats Ridderkerk bij wijze van spreken onder de rook van Rotterdam ligt, voeren we betonreparaties als deze door heel het land uit. We bieden niet alleen talloze oplossingen om de levensduur van betonnen constructies te verlengen (betonrenovatie), maar beschikken ook over de juiste materialen voor betonbescherming en betonreparatie. We werken met verschillende systemen om beton tegen corrosie of aantasting door chemicaliën, vocht en zuren te beschermen.

We zijn er trots op dat deze Rotterdamse jaren 60 loods door onze betonreparatie nog vele jaren mee kan. Of het nu ging om het leggen van kunststofvloeren, Ucrete industrievloeren of bijvoorbeeld bedrijfsvloeren, aan elke opdracht denken we met plezier terug. We zijn trots op het vertrouwen dat we iedere keer weer van onze opdrachtgevers krijgen.

Contactgegevens en contactpersonenInformatie over betonreparaties en betonbescherming
Wilt u meer weten over betonreparatie, betonbescherming of een van onze andere oplossingen? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en gedegen advies? Benieuwd naar onze referenties in de petrochemische industrie? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal uit Ridderkerk. Partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren Ucrete en Polyurea.