Chemiebouw coating tank petrochemie

Een typisiche chemiebouw opdracht: een tank in de petrochemie voorzien van chemisch bestendige coating.chemiebouw coating tank petrochemie Op het terrein van de grootste raffinaderij in de Botlek, staan talloze tanks. Bescherming van zowel de daken als de wanden van deze tanks tegen chemische en andere invloeden, is van groot belang. We hebben het dak van de tank zorgvuldig geschuurd, stofvrij gestraald en 2 lagen chemisch bestendige coating aangebracht. Volgens planning, binnen het afgesproken budget, veilig en vanzelfsprekend van hoge kwaliteit.

Ervaren in petrochemie

Zowel met chemiebouw als de petrochemische industrie zijn wij niet onbekend. Sterker nog, we rekenen het tot onze specialiteit. Onze ervaring in de petrochemie maakt dat we weten aan welke eisen ons bedrijf, onze mensen en onze materialen moeten voldoen. Die kennis geeft ons een voorsprong en biedt ook opdrachtgevers voordeel: in tijd, in geld en in kwaliteit.

We hebben de opdracht het dak van de tank van een chemisch bestendige coating te voorzien, met genoegen uitgevoerd. Of het nu gaat om opdrachten in de petrochemie, het leggen van kunststofvloeren, Ucrete industrievloeren of bijvoorbeeld bedrijfsvloeren, aan elke opdracht denken we met plezier terug. We zijn trots op het vertrouwen dat we iedere keer weer van onze opdrachtgevers krijgen.

Contactgegevens en contactpersonenInformatie over chemiebouw petrochemie
Wilt u meer weten over chemiebouw, onze chemisch bestendige coatings of een van onze andere oplossingen? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en gedegen advies? Heeft u vragen over een van onze referenties of onze ervaring in de petrochemie? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal uit Ridderkerk. Uw partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.