Gietvloer: granito-look (chipsvloer)

Twee balkons voorzien van een gietvloer in granito-look. Dit wordt ook wel een chipsvloer genoemd.gietvloer chipsvloer granitolook Naast gietvloeren in betonlook, in afwijkende RAL-kleuren, met glitters of andere speciale effecten, leveren we ook gietvloeren met een granito-look. Dit type vloer combineert de voordelen van gewone gietvloeren (naadloos, vloeistofdicht, ijzersterk en makkelijk te reinigen) met een retro granieten uitstraling. Graniet werd vroeger heel wat toegepast in de woningbouw (badkamer, spoelbak keuken, vloeren, etc.) en roept bij velen goede herinneringen op.

Granito look gietvloer: stijlvol en praktisch

Granito-look is niet alleen bijzonder stijlvol, maar ook nog eens praktisch. Een chipsvloer is namelijk makkelijk schoon te houden en vraagt geen speciaal onderhoud. Een eenmaal gelegde granito-look gietvloer gaat jarenlang mee. De keuken, de hal, de woonkamer of vergaderkamer... gietvloeren kunnen nagenoeg overal worden gelegd. En dat geldt ook voor granito-look chipsvloeren. Toepassing op een balkon fleurt de buitenruimte niet alleen op, maar biedt ook nog eens het voordeel dat de vloer makkelijk is schoon te houden en geen onderhoud vraagt.

Het aanbrengen van een granito look gietvloer op dit balkon nam krap 5 werkdagen in beslag. Het was leuk om te zien dat de bewoonster direct na oplevering het balkon opfleurde met bloeiende planten. Ze kan weer jarenlang genieten van haar onderhoudsvrije granito look balkon! Of het nu gaat om het leggen van gietvloeren, het aanbrengen van kunststofvloeren, Ucrete industrievloeren of bijvoorbeeld bedrijfsvloeren, aan elke opdracht denken we met plezier terug. We zijn trots op het vertrouwen dat we iedere keer weer van onze opdrachtgevers krijgen.

Contactgegevens en contactpersonenInformatie over granito look gietvloeren
Wilt u meer weten over onze gietvloeren, al dan niet voorzien van een granito-look, vlokken of andere decoratie? Benieuwd naar onze oplossingen voor renovatie of aanleg van woningbouw? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal uit Ridderkerk. Partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.