Kleuren gietvloer: oranje

Een gietvloer kan in alle mogelijke kleuren of kleurcombinaties worden gelegd. Dus ook in het oranje. kleuren-gietvloeren-oranje In opdracht van LIAG architecten en bouwadviseurs hebben we voor de Faculteit Educatie Nijmegen van de HAN gietvloeren in talloze kleuren, waaronder oranje, gelegd. Deze kleuren zijn speciaal voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen aangemaakt. Verdeeld over de verschillende etages komen de kleuren in de toiletgroepen en het trappenhuis terug. Daarbij is de oranje gietvloer (MASTERTOP BC372) afgestemd op de kleuren van de tegels, de muren en zelfs de oranje gespoten verwarming.kleuren gietvloeren oranje gang

Oranje, speciaal aangemaakte kleur

Een gietvloer is niet alleen naadloos en vloeistofdicht, maar ook nog eens bijzonder decoratief. Want naast speciaal aangemaakte kleuren zoals in dit geval oranje, kunnen gietvloeren ook worden voorzien van glitters of bijvoorbeeld vlokken. Er kunnen zelfs kleine voorwerpen of foto's in de gietvloer worden geïntegreerd. Een gietvloer in betonlook of granito-look of een design gietvloer in meerdere kleuren? We beschikken over de juiste kennis en materialen om vorm te geven aan nagenoeg alle ontwerpen.

Grote variatie in gietvloer kleuren

Gietvloeren kunnen in alle mogelijke RAL kleuren worden geleverd. Met onze digitale RAL kleurenwaaier kunt u de grote variatie in gietvloer kleuren online bekijken. De oranje vloer die we in Nijmegen hebben geplaatst, is immers maar een van de vele kleuren die leverbaar is. Op onze pagina 'gietvloer kleuren' staat een overzicht van een groot aantal kleurschakeringen. De grote variatie in kleuren is maar een van de aspecten die een gietvloer zo uniek maakt. Naadloos, hygiënisch, duurzaam en in talloze afwerkingen verkrijgbaar. Wat voorbeelden van mogelijke gietvloer kleuren in o.a. de tinten oranje en geel:

gele gietvloer kleuren lichtivoor gele gietvloer kleuren lichtgeel gele gietvloer kleuren citroengeel gele gietvloer kleuren zandgeel gele gietvloer kleuren dahliageel gele gietvloer kleuren meloengeel oranje gietvloer kleuren dieporanje oranje gietvloer kleuren verkeersoranje oranje gietvloer kleuren vermiljoen

Gietvloeren op alle etages

De oranje gietvloer is geplaatst bij de Faculteit Educatie Nijmegen, het meest duurzame onderwijsgebouw van Nederland. Waterverbruik, materiaalgebruik, luchtkwaliteit, akoestiek en visueel comfort; op alle niveaus is naar duurzaamheid gekeken. Ook is het gebouw energieneutraal, en zijn bijvoorbeeld zoveel mogelijk cradle to-cradle-materialen gebruikt. Onze gietvloeren, oranje en andere kleuren, zijn op alle etages aangebracht. We zijn er bijzonder trots op hebben bijgedragen aan dit schitterende project.

Kleuren gietvloeren Faculteit Educatie Nijmegen

kleuren-gietvloer-blauw detail kleuren gietvloer geel detail kleuren gietvloer grijs detail kleuren gietvloer groen
Kleuren gietvloer: blauw Kleuren gietvloer: geel Kleuren gietvloer: grijs Kleuren gietvloer: groen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kleuren van gietvloeren? Benieuwd naar onze oplossingen voor nieuwbouw en renovatie? Meer voorbeelden van gietvloeren? Eens praten over de mogelijkheden en kosten van een gietvloer voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.