Betonreparatie en betonbescherming

De nodige betonreparaties aan een betonnen dak uitgevoerd. Ook betonbescherming toegepast.betonbescherming betonreparatie dak Eerder al hadden we de nodige betonreparaties aan de muren uitgevoerd. Nu was ook het dak van de loods in Rotterdam aan de beurt. De betonnen plaat onder het dak vertoonde diverse beschadigingen. Het aangetaste beton is voorzichtig verwijderd. Het omliggende beton is vervolgens voorbewerkt zodat de betonreparaties konden worden uitgevoerd. Tijdens de uitvoer van de betonreparaties zijn ankertjes in de uiteinden van het dak geboord. Hierdoor kan het beton beter hechten. Tot slot is ter betonbescherming de dakrand, een epoxy coating aangebracht. Deze coating werkt preventief en biedt de nodige betonbescherming.

Diverse oplossingen voor betonbescherming

betonherstel betonreparatie dakrand

Voor de uitvoering van de betonreparaties aan deze loods, is een minerale mortel gebruikt. Met de door ons toegepaste materialen en technieken is het beton niet alleen gerepareerd, maar ook op de oude sterkte gebracht. Ook voor betonbescherming bieden we diverse oplossingen. We kunnen het beton beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zout en vocht. Beton kan ook van binnenuit worden aangetast. Ook dit kunnen we voorkomen en repareren. Met injecteren kunnen we bijvoorbeeld haarscheurtjes in beton herstellen. En met corrosiebescherming wordt betonrot voorkomen en gestopt. We bieden talloze effectieve oplossingen voor zowel betonreparatie als betonbescherming.

Contactgegevens en contactpersonenMeer weten over betonreparatie en betonbescherming?
Wilt u meer weten over betonreparatie, betonbescherming of een van onze andere oplossingen? Benieuwd naar onze kennis en ervaring op dit gebied? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en gedegen advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal uit Ridderkerk. Partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren Ucrete en Polyurea.