Chemiebouw isolatie tank foamglas

Bij de isolatie van een tank met foamglas kwam onze ruime ervaring met chemiebouw goed van pas.chemiebouw foamglas isolatie tank Ook onze kennis van de petrochemische industrie bleek een groot voordeel. Het was voor onze opdrachtgever van groot belang dat de werkzaamheden zo vlot als mogelijk werden uitgevoerd. Ieder moment dat de put niet kan worden gebruikt, draait de fabriek maar op 1/3 van haar capaciteit. In overleg is de chemische fabriek tijdelijk stilgelegd. Gedurende die korte tijd hebben we met de ploegendienst meegedraaid en de tank geïsoleerd. De foamglas is als isolerende laag achter de chemisch bestendige bemetseling aangebracht. Door de isolatie van de tank op deze manier uit te voeren, is deze chemiebouw opdracht zowel binnen de planning als het afgesproken budget uitgevoerd.

Chemiebouw: onze specialiteit

Chemiebouw rekenen we tot onze specialiteit. Tankbekleding, corrosiebescherming, waterproofing / waterdichting... We bieden talloze oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken in de chemiebouw. We beschikken over de juiste materialen, kennis en kunde zowel kleine als omvangrijke opdrachten vlot en vakkundig uit te voeren. 

Voordeel in tijd, geld en kwaliteit

Het isoleren van een tank met foamglas is een van de vele chemiebouw opdrachten die we hebben uitgevoerd. Onze ervaring in de chemiebouw en petrochemische industrie is groot. We weten dan ook aan welke eisen ons bedrijf, onze medewerkers en materialen moeten voldoen. Gecombineerd met onze effectieve oplossingen, biedt die ervaring onze opdrachtgevers voordeel: in tijd, geld en kwaliteit.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer weten over chemiebouw?

Wilt u meer weten over chemiebouw of onze ervaring in de petrochemische industrie? Heeft u vragen over onze oplossingen als tankbekleding, corrosiebescherming, waterproofing / waterdichting? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en gedegen advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.