Injecteren beton Rotterdam

Met injecteren is het beton van het bekende gebouw van Woonstad Rotterdam hersteld. injecteren beton Woonstad Rotterdam 'Op Zuid' - om precies te zijn op de Ooltgensplaathof vlakbij metrostation Slinge Rotterdam - hebben we d.m.v. injecteren haarscheuren in een betonnen kunstwerk hersteld. Alhoewel het kunstwerk oogt alsof het uit de jaren 50 stamt, is het regiokantoor van Woonstad Rotterdam pas een aantal jaar geleden opgeleverd. Een prachtig ontwerp van 01-10 Architecten met het betonnen kunstwerk als blikvanger. Dit kunstwerk bestaat uit een betonskelet in de gevel, en is ingevuld met glas en metselwerk.

Gezuurd kleurbeton injecteren

Het zandkleurige beton aan de buitenzijde van het pand van Woonstad Rotterdam is gezuurd kleurbeton. Met de zo ontstane structuur en specifieke kleur, moest bij de reparatie en het injecteren van het beton terdege rekening worden gehouden. Daarom heeft Applicatietechniek van der Wal voor het injecteren van het beton gekozen voor een speciale, kleurloze injectiehars namelijk de Concressive 1366.

beton injecteren beton reparatie rotterdam slingeBeton injecteren met 3 Bar druk

Om de haarscheuren in het beton van Woonstad Rotterdam te repareren, zijn zelf-injecterende nippels op het beton geplaatst. Deze zijn met een polyester plamuur bevestigd zodat niet in de constructie hoeft te worden geboord. Na vulling met de injectiehars, en zorgvuldige plaatsing van de zelf-injecterende nippel op het beton, komt de ballon langzaam terug in de oorspronkelijke vorm. Op die manier kunnen we de hars met een constante druk van maximaal 3 Bar in het beton injecteren.

Vlot, vakkundig en 100% kwaliteit

Of het nu gaat om het injecteren van beton, het verlijmen of ondersabelen van constructies, het plaatsen van bedrijfsvloeren of bijvoorbeeld het uitvoeren van betonreparaties; we zijn vlot, vakkundig en leveren 100% kwaliteit. Ons werkterrein beperkt zich niet tot Rotterdam en omgeving. We voeren werkzaamheden in het geheel Nederland en zelfs in België uit. Daarbij werken we met de beste materialen, beschikken we over ruime ervaring en steken elke keer weer de handen uit de mouwen. Met 100% kwaliteit, duurzame oplossingen, uitgebreide garanties en service maken we het verschil.

Contact over reparatie en injecteren beton

reparatie injecteren beton rotterdam woonstadOpvallend pand Woonstad Rotterdam haarscheuren beton injecteren herstellen
Haarscheuren in het beton duidelijk zichtbaar
betoninjecteren rotterdam betonreparatieInjecteren van het beton en betonreparatie Rotterdam injecteren betonherstel rotterdamInjecteren van het beton met 3 Bar constante druk

Wilt u meer weten over onze bij Woonstad Rotterdam uitgevoerde werkzaamheden zoals de reparatie en het injecteren van het beton? Benieuwd naar onze oplossingen voor betonbescherming, corossiebescherming, verlijming of bijvoorbeeld ondersabeling? Behoefte aan een gedegen inspectie en vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.