Hulp aanleg Ucrete MF vloer

Hulp bij de aanleg van een Ucrete MF vloer voor de petrochemische industrie geboden. hulp aanleg ucrete mf vloer Mits onze drukke agenda het toelaat, helpen we onze collega applicatiebedrijven met raad én daad. Dat vinden we de normaalste zaak van de wereld. Bij de aanleg van een Ucrete MF vloer was het onze ervaring met deze specifieke gietvloer die werd ingehuurd. Voorbereiding, ondergrond, mengen van de materialen... bij het aanleggen van een Ucrete MF vloer komt heel wat kijken. Applicatietechniek van der Wal heeft zowel binnen als buiten de landsgrenzen heel wat m2 Ucrete MF vloeren gelegd. Die ervaring kwam bij dit project dan ook goed van pas.

Ucrete MF vloeren

Ucrete MF vloeren zijn middelmatig te belasten polyurethaan cementgietvloeren. Dit type gietvloeren wordt toegepast in droge verwerking-, verpakking- en opslagruimtes, met licht tot middelmatig verkeer. Ucrete MF vloeren zijn dicht en ondoorlaatbaar. Dat maakt ze zeer geschikt voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie en farmaceutische industrie, maar ook in laboratoria, verpakkingsruimten en magazijnen. Ucrete MF vloeren zijn verkrijgbaar in zes standaardkleuren: crème, groen, grijs, oranje, rood en geel. De vloeren hebben een effen, halfmatte afwerking en zijn gemakkelijk reinigbaar.

Preferred Applicator Ucrete

Applicatietechniek van der Wal is Preferred Applicator Ucrete. Wij mogen als een van de weinige applicatiebedrijven in Nederland diverse Ucrete vloersystemen aanbrengen. ’s Werelds sterkste vloer biedt een uniek assortiment producten met verschillende oppervlaktestructuren en technische eigenschappen. Ucrete vloeren zijn bij uitstek geschikt voor de zware- en petrochemische industrie, maar bijvoorbeeld ook voor de levensmiddelenindustrie en andere branches waar hoge eisen aan de bedrijfsvloer wordt gesteld.

Contactgegevens en contactpersonen

Contact over Urete MF vloeren?

Wilt u meer weten over Ucrete MF vloeren? Benieuwd naar onze werkwijze, vloeren en andere oplossingen?  Behoefte aan een gedegen inspectie en vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.