Troffelvloer Nijmegen

Troffelvloer voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN FED Nijmegen) geplaatst. troffelvloer troffelvloeren nijmegen De olijfgrijze troffelvloer is in het studiecentrum Ixperium gelegd. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen verzorgt voor ca. 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen. De campussen bevinden zich in Arnhem en Nijmegen. De troffelvloer die we in Nijmegen hebben gelegd is zeer sterk: nagenoeg slag-, stoot- en slijtvast. Andere kenmerken van een troffelvloer? Naadloos, vloeistofdicht en een uitgebreide keuze in kleuren en afwerking. Een troffelvloer kan worden voorzien van een matte-, glanzende-, tranparante-, gekleurde-, UV-bestendige- of anti-slip afwerking. 24 uur na oplevering kan de vloeistofdichte en naadloze vloer weer in gebruik worden genomen.

MasterTop 1250 troffelvloerhan

De troffelvloer die we in Nijmegen hebben geplaatst, is de MasterTop 1250. Dit systeem kenmerkt zich door een hoge slijtweerstand, goede mechanische en chemische resistentie en een volledig gesloten, hygiënische eindafwerking. De naadloze MasterTop 1250 troffelvloer is onderhoudsvriendelijk en in diverse kleuren verkrijgbaar. Naast de troffelvloer, hebben we eveneens een gietvloer bij de FED HAN Nijmegen geplaatst. Deze sluit nagenoeg aan op de MasterTop 1250 troffelvloer. Voor een correcte afscheiding tussen de troffelvloer en de gietvloer, zijn de nodige RVS profielen door ons aangebracht.

troffelvloeren nijmegenTroffelvloer én gietvloer geplaatst troffelvloer gietvloer nijmegenAanleggen troffelvoer in Nijmegen

Nijmegen en verre omstreken
Ons werkterrein bestrijkt Nijmegen en verre omstreken. Sterker nog, we werken voor opdrachtgevers in geheel Nederland en België. We voeren uiteenlopende opdrachten voor opdrachtgevers in even zo diverse branches uit. Of het nu gaat om het plaatsen van gietvloeren in Zoetermeer, UCRETE industrievloeren in Zelzate, troffelvloeren in Nijmegen of vloeistofdichte vloeren in Purs; ons team van 15 ervaren professionals levert keer op keer 100% kwaliteit. 

Meer weten over troffelvloeren?

Contactgegevens en contactpersonenWilt u naar aanleiding van dit artikel over de in Nijmegen geplaatste troffelvloer, eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Wilt u meer weten over onze bedrijfsvloeren zoals gietvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren? Benieuwd naar onze aanpak of referenties? Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of het nu om een troffelvloer of een van onze andere vloersystemen gaat; we staan u graag te woord.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.