Gietvloer trap Rotterdam

Trap van de Hildegardis Mavo in Rotterdam voorzien van een hippe, ijzersterke gietvloer. gietvloer trap rotterdam Deze Rotterdamse school heeft onlangs een wel heel kleurrijke metamorfose ondergaan. In samenwerking met het Instituut voor Restauratie en Decoratie, heeft Applicatietechniek van der Wal zo'n 1000 m2 design gietvloeren gelegd. Vanzelfsprekend zijn ook de trap en het trappenhuis in de make-over betrokken. Passend bij het kleurenplan van het Instituut, hebben we gietvloeren in speciaal aangemaakte RAL kleuren geplaatst. Het merendeel daarvan is voorzien van een bijzonder design van ontwerpster Tanja van Sijp. Ook het trappenhuis en de trap zijn hebben een opvallende gietvloer.

Gietvloer geeft kleur en bescherming aan trap

Bedrijven, openbare gebouwen, scholen... In plaats van de standaard gekleurde trappen, kiezen steeds meer organisaties voor kleur in het trappenhuis. Traptreden moeten echter ook beschermd worden tegen beschadiging door loopbewegingen. En vanzelfsprekend niet te glad zijn. Een gietvloer geeft kleur én bescherming aan een trap. Gietvloeren zijn namelijk ijzersterk en kunnen in alle mogelijke RAL kleuren worden geleverd. Welke kleuren dat zijn ziet u op onze pagina 'gietvloer kleuren kiezen'. Met de handige online RAL kleurenwaaier krijgt u een goed beeld van de vele kleurschakeringen die er zijn. De mogelijkheden van gietvloeren zijn bijna eindeloos. Een gietvloer kan zelfs in verschillende kleuren, met glitters of afwerkingen als anti-slip worden opgeleverd. Daarbij is deze kunststof vloer naadloos, waterdicht en makkelijk te reinigen. Het onderhoud is minimaal, de duurzaamheid groot.

trap en hal gietvloer rotterdam

Contactgegevens en contactpersonen

Meer informatie over gietvloeren
Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden en prijzen van gietvloeren? Meer voorbeelden van gietvloeren bekijken? Wilt u meer kleur in uw trappenhuis of organisatie aanbrengen? Benieuwd naar onze oplossingen voor nieuwbouw en renovatie? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We informeren u graag over de kleuren, duurzaamheid en mogelijkheden van gietvloeren voor uw fabriekshal, kantoor of trappenhuis.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.