Gietvloer Cosmicus College Rotterdam

Het Cosmicus College uit Rotterdam startte het nieuwe schooljaar met een prachtige gietvloer. gietvloeren cosmicus college rotterdam De gietvloer, een MasterTop BC 372, siert het nieuwe Technasiumlokaal van het Cosmicus College Rotterdam. Dit lokaal is voorzien van de modernste technische snufjes en volgens de website van de Rotterdamse school voorzien van een 'strakke inrichting'. Strak is de gietvloer zeker. Dat komt niet alleen door de hoge kwaliteit van een MasterTop BC 372 gietvloer. Het heeft ook alles te maken met onze zorgvuldige aanpak bij alle fasen van dit project.

MasterTop BC 372 gietvloer

Voor het Cosmicus College Rotterdam hebben wij een Mastertop BC 372 gietvloer geplaatst. Ook is de ruimte rondom voorzien van een holplintafwerking. De MasterTop BC 372 is een allround toepasbare, epoxy gietvloer. DEze is zeer slijtvast, ook bij zware mechanische belasting. De MasterTop BC 372 wordt toegepast als zelf nivellerende gietvloer op gladde oppervlakten en als verzegelingslaag op ingestrooide oppervlakten. Het product kenmerkt zich door een lage emissie, het voldoet aan de AgBB norm. De MasterTop BC 372 gietvloer is eenvoudig te reinigen en te onderhouden en in talloze kleuren leverbaar.

Fases gietvloer Cosmicus College Rotterdam

Als eerste is voor een optimale hechting met de aan te brengen systemen, het gehele te behandelen vloeroppervlak stofarm geschuurd. Vervolgens hebben we een hygiënische holplint (MasterTop 533) aangebracht. Het vloeroppervlak is voorzien van een rollaag MasterTop P 604 als hechtlaag voor de MasterTop BC 372 gietvloer. Na uitharding van de gietvloer voor het Cosmicus College Rotterdam, is een rollaag MasterTop TC 442 W als verzegelingslaag aangebracht.

voorbereiding gietvloeren rotterdamVoorbereiding ondergrond t.b.v. te plaatsen gietvloer cosmicus college rotterdam gietvoerenDe gietvloer ligt er, nu de verdere aankleding nog plinten gietvloeren rotterdamOog voor detail: nette afwerking plinten gietvloeren rotterdam cosmicus collegePrachtige gietvloer Comicus College Rotterdam

Preferred Applicator BASF

Applicatietechniek van der Wal is een van de weinige bedrijven in Nederland, die tot Preferred Apllicator van BASF is benoemd. Deze benoeming geldt voor het aanbrengen van alle Ucrete systemen, alle type kunststof vloersystemen en voor het verwerken van betonherstelsystemen. Die certificering maakt dat het Cosmicus College Rotterdam automatisch 5 jaar garantie op de MasterTop BC 372 gietvloer heeft.

Contact over gietvloeren

Benieuwd naar de mogelijkheden van een MasterTop BC 372 gietvloer of een van onze andere gietvloeren? Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij voor Cosmicus College Rotterdam hebben verzorgd? Heeft u behoefte aan een vrijblijvende inspectie op locatie en gedegen advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.