MasterTop BC 325 N gietvloer

Hippe MasterTop BC 325 N gietvloer in de kleedruimten van de Hildegardis Mavo aangebracht. Mastertopbc325n-gietvloeren Deze school aan de Walenburgerweg in Rotterdam heeft onlangs een kleurrijke metamorfose ondergaan. In samenwerking met Tanja van Sijp van het Instituut voor Restauratie en Decoratie hebben we de school van zeer bijzondere gietvloeren voorzien. Kleurrijk, speels en toch bijzonder praktisch. Want gietvloeren zijn ijzersterk, vergen weinig onderhoud en zijn makkelijk te reinigen. Onderdeel van de ruim 1000 m2 gietvloeren die we voor deze leuke school hebben geplaatst, waren speciale MasterTop BC 325 N gietvloeren voor de verschillende kleedkamers. En net zoals bij de overige vloersystemen, zijn ook deze gietvloeren speciaal op kleur gebracht.

MasterTop BC 325 N gietvloer

De MasterTop BC 325 N is een zachte, elastische, geluiddempende en vooral comfortabele gietvloer. Die eigenschappen maakt dit gietvloersysteem uitermate geschikt als vloerafwerking voor een kleedruimte. De MasterTop BC 325 N gietvloer is oplosmiddelvrij en zelf nivellerend. Dit 2 componenten elastisch polyurethaan vloersysteem heeft geluiddempende en scheur overbruggende eigenschappen. Zoals voor alle gietvloeren geldt, is ook de MasterTop BC 325 N een slijtvaste en gemakkelijk te onderhouden vloer. De MasterTop BC 325 N gietvloer heeft een zéér lage emissie van vluchtige organische stoffen, in overeenstemming met de Europese norm ENV 13419-1. De fysiologische en hygiënische kwaliteiten van het systeem zijn uitmuntend.

Contactgegevens en contactpersonenInformatie over MasterTop BC 325 N gietvloer
Wilt u meer weten over gietvloeren of specifiek over de MasterTop BC 325 N? Geïnteresseerd in een van onze vloersystemen zoals kunststofvloeren, bedrijfsvloeren of industrievloeren? Behoefte aan een advies op maat en vrijblijvende prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.