Betonbescherming coating

Betonbescherming: coating biedt betonbeschermende afdekking van ruim 135 m2 wanden.betonbescherming coating betonreparaties Naast het aanbrengen van de betonbeschermende coating, hebben we ook nog een aantal betonreparaties uitgevoerd. Beton is een sterk materiaal, maar kan beschadigen door weersinvloeden, slijtage of worden aangetast door zout en bijvoorbeeld chemicaliën. Betonbescherming met coating is niet alleen effectief, maar geeft het betonnen oppervlak ook een nette uitstraling. De Quartzline gevelcoating is in de RAL kleur 5009 op de wanden verwerkt. Voordat als betonbescherming de coating is aangebracht, hebben we het oppervlak met hoge druk gereinigd. Dit voor een betere hechting met de coating als betonbescherming. Na een rollaag Primer Universeel, zijn twee rollagen coating aangebracht.

Maatwerk in betonbescherming
Voor betonbescherming zetten we niet alleen coatings in. Of het nu om vloeren, wanden, of andere constructies van beton gaat, we bieden diverse oplossingen beton langdurig te beschermen. Afhankelijk van de (mechanische, thermische en chemische) omstandigheden, volgt na vrijblijvende inspectie op locatie een maatwerkoplossing. Denk daarbij aan het impregneren van beton, een betonbeschermende coating, of herstel van schade door middel van betoninjectie, versteviging van de constructie met ondersabeling, betonherstel bij delaminatie beton, bescherming tegen betonrot met polyurea, enzovoorts.

Betonreparaties en corrosiebescherming

betonbescherming beton coating betonbescherming betonbeschermende coating
coating betonbescherming betonreparaties betonbescherming betonreparaties coating

Voordat de coating als betonbescheming is aangebracht, zijn diverse betonreparaties uitgevoerd. Zo hebben we de kolommen van het pand gerepareerd met Cugla reparatiemortel R3 en R4. Cugla Concrete Solutions is toonaangevend producent van hulpstoffen voor beton en cementgebonden speciaalmortels. Als het om het uitvoeren van betonreparaties gaat, putten we graag uit het assortiment van Cugla. Alle Cugla-producten zijn CE- en/of KOMO gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten. Naast effectieve oplossingen voor betonbescherming en betonreparaties, zetten we speciale technieken in om betonrot te stoppen én te voorkomen. Aangetaste delen worden secuur verwijderd, het materiaal op oude sterkte gebracht en naadloos afgesloten van zuurstof en vocht. Deze corrosiebescherming kan niet alleen worden ingezet bij beton, maar ook ter bescherming van staal, zink, ijzer, aluminium e.d. tegen corrosie.

Meer weten over betonbescherming en betonreparaties?
Contactgegevens en contactpersonenWilt u naar aanleiding van dit artikel over 'betonbescherming: coating' meer weten over bescherming van beton of het uitvoeren van betonreparaties? Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak en referenties? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180487645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.