Ucrete UD200 vloer Interovo

IJzersterke Ucrete UD200 vloer in een van de productieruimtes van de Interovo Egg Group geplaatst.ucrete ud200 vloer interovo Als gevolg van slijtage en gebruik was de bestaande troffelvloer bij Interovo gedeeltelijk verdwenen. Op basis van de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld, hebben wij een Ucrete UD200 vloer aangeboden. Deze is op een vloeroppervlak van ca. 335 m² aangebracht, waarbij rekening is gehouden met in de vloer aanwezige goten (totale lengte van ca. 77,5 m¹). Voordat we de Ucrete UD200 vloer hebben aangebracht, hebben we scheurvorming in de ondergrond hersteld en een RVS-afvoergoot geplaatst.

Interovo Egg Group

Interovo Egg Group is de overkoepelende organisatie van verschillende ondernemingen die gespecialiseerd zijn in eieren en eiproducten, met vestigingen in diverse Europese landen. Onderdeel van de Interovo Egg Group, is het in Nunspeet gevestigde NIVE alwaar wij de Ucrete UD200 vloer hebben geplaatst. Producten van NIVE worden onder andere gebruikt als ingrediënt voor bakkerijproducten, zoetwaren, deegwaren, vleeswaren, zuivel en soepen. NIVE wordt wereldwijd gezien de eerste onderneming binnen de sector die de overstap naar kunststof trays heeft gemaakt. Ook op het gebied van voedselveiligheid is NIVE voortuitstrevend. Onder de naam EggTraceBase ® is een uniek systeem opgezet dat de veiligheid van eieren waarborgt vanaf de voer- en kuikenleverancier van de pluimveehouders tot aan de eindproducten.

Ucrete UD200 vloer

Gezien de productieprocessen bij Interovo en de hoge eisen die daarbij aan de vloer worden gesteld, hebben wij een Ucrete UD200 vloer aangeboden. Dit vloersysteem heeft een zeer hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware belasting en temperaturen tot 150°C. Het vloersysteem is vloeistofdicht en geschikt voor toepassingen in zowel natte als droge omgevingen. Als Preferred Applicator BASF behoren we tot een selecte groep bedrijven die diverse Ucrete vloersystemen, zoals de Ucrete UD200 vloer, mag aanbrengen. In ons YouTube kanaal vindt u een uitgebreide fotoreportage van de Ucrete UD200 vloer voor Interovo.

injectie reparatie vloerReparatie        formeren gootsysteemGootsysteem   rvsgoten ucrete vloerRVS-goten
rvsgoten vloerRVS-goten ucrete vloer ud200Schuren ucrete ud200Ucrete UD200
aanleg ucrete ud200 vloerUcrete UD200 ucrete ud200 vloerNarollen       aanvragen brochureBrochure      

Ondergrondbehandeling
Voordat we de Ucrete UD200 vloer konden plaatsen, is een omvangrijke ondergrondbehandeling uitgevoerd. Na het pneumatisch verwijderen van de bestaande troffelvloer, is het vloeroppervlak mechanisch opgeruwd. Ook is de ondergrond voorzien van de nodige verankeringsgroeven en beëindigingsgroeven. Scheuren in de ondergrond zijn gerepareerd door deze met groeven te kaderen, mechanisch op te ruwen met naaldbikhameren en vervolgens in te slijpen. Voor een flexibele verlijming van de scheuren, zijn injectienippels met HA Flex LV gebruikt. Daarna zijn spiraalankers haaks op de scheur geformeerde sleuven geplaatst.

RVS afvoergoot
Voor een goede afvoer van het afvalwater is een RVS afvoergoot geplaatst. In samenspraak met leverancier RVS Afvoergoten, hebben wij het gootsysteem geformeerd. Na plaatsing van de afvoergoot is vervolgens gezorgd voor een naadloze aansluiting op de ondervloer. Nadat alle reparaties aan de ondergrond waren uitgevoerd en ook de RVS afvoergoot was geplaatst, hebben we het gehele vloeroppervlak gereinigd met een HD-reiniger. Daarna is de Ucrete UD200 vloer en de nodige holplinten geplaatst. De Ucrete UD200 vloer voor Interovo is in een laagdikte van ca. 9 mm en in de standaard kleur geel aangebracht.

Meer weten over Ucrete?

Meer weten over de mogelijkheden van Ucrete? Vraag vandaag nog een brochure aan. Wilt u naar aanleiding van dit artikel over de Ucrete UD200 vloer voor Interovo, eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Bent u benieuwd naar onze andere vloersystemen of oplossingen als injecteren, betonbescherming of betonreparaties? Wat uw vraag ook is, neem gerust contact met ons op. Bel met 0180487645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.