Verlijmen injecteren Dordrecht

Verlijmen en injecteren van stalen kammen aan de betonconstructie van appartementencomplex in Dordrecht.verlijmen injecteren dordrecht In totaal zijn 40 stalen kammen van diverse afmetingen aan de betonconstructie verlijmd en geïnjecteerd. De kammen die in Dordrecht zijn aangebracht varieerden in lengte van 90 tot 130 cm, en in breedte van 17 tot 39 cm. Daarnaast hebben we 144 stelringen op de door ons met een epoxy injectie gietmortelsysteem gevulde ruimten geplaatst. Het drietal in deze stelringen aanwezige gaten hebben we gebruikt als injectieopening en voor ontluchting. Het verlijmen en injecteren van de stalen kammen is in één onafgebroken fase uitgevoerd.

Verlijming van de kammen vond zowel aan de zijkanten als de boven- en onderkanten plaats. De verlijming aan de betonconstructie in Dordrecht is zonder luchtbellen uitgevoerd. De ruimte tussen de stalen kam en het beton is gevuld en dichtgezet met een verankeringslijm op basis van metacrylaathars. Na uitharding is de ruimte aan de voorzijde van de kam gevuld met epoxyhars door middel van lage druk injectie.

Deze renovatie opdracht hebben we in opdracht van Bouw- en Aannemingsbedrijf Gebr. Verschoor uit Rotterdam uitgevoerd. Dit bedrijf bestaat al sinds 1916 en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf dat een grote variëteit aan bouwoplossingen realiseert in de woning- en utiliteitbouw.

stalen frame balkons dordrecht verlijmen dordrecht kam verlijmen injecteren kam dordrecht
injecteren constructie dordrecht verlijmen injecteren dordrecht constructie Contactgegevens en contactpersonen

Werkwijze verlijmen en injecteren
Als eerste zijn de betonnen aanhechtingsvlakken opgeruwd. Dit voor een optimale hechting met de aan te brengen stalen kam. Voorafgaand aan het aanbrengen van een laag MasterFlow 920 AN (voorheen MasterFlow 920SF) verankeringslijm, zijn de stalen kammen ontvet. Vervolgens zijn de stalen kammen aan de betonconstructie van het appartementencomplex te Dordrecht verlijmd. Na doorharding startte het injecteren. Hiertoe zijn injectienippels aangebracht en holle ruimten met Concresive 1366 injectiehars gevuld.

Meer weten over verlijmen en injecteren?

Meer weten over de mogelijkheden van verlijmen en injecteren? We kunnen bijna alle materialen verlijmen met ons uitgebreide assortiment kunstharslijmen. Injecteren wordt o.a. ingezet bij betonbescherming en constructieve verlijming van betonnen delen. Met onze apparatuur kunnen we zelfs tegen de waterdruk in werken en zo lekkages met injectie vlot en effectief dichten. Wilt u naar aanleiding van dit artikel over het verlijmen en injecteren in Dordrecht, eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180487645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.