Betonreparatie Amsterdam

Betonreparatie Amsterdam middels boucharderen en MasterEmaco T1100 TIX (voorheen Fast Tixo) uitgevoerd. betonreparatie amsterdam albemarle Een van de tanks op de site van Albemarle in Amsterdam was dusdanig beschadigd, dat deze vervangen werd. Binnen 24 uur zou een nieuwe tank worden geplaatst. Aan Applicatietechniek van der Wal was gevraagd de betonreparaties aan de fundatie uit te voeren. Omdat vooraf niet bekend was in welke mate de fundatie door de lekkage was aangetast, hadden we met onze apparatuur en materialen rekening gehouden met het ergste scenario. Ook de planning was bijzonder krap; de betonreparatie in Amsterdam diende in maximaal 24 uur te worden uitgevoerd.

Albemarle Amsterdam

Albemarle Catalysts Amsterdam ontwikkelt en maakt katalysatoren voor diesel, benzine en LPG. In Amsterdam staan diverse onderzoekslaboratoria en productielocaties waar gewerkt wordt aan schone, milieuvriendelijke en veilige oplossingen om autobrandstoffen te produceren. Veel aandacht gaat uit naar groene alternatieven: biogas, biodiesel en het omzetten van biomassa of afval. Albemarle Catalysts Amsterdam maakt deel uit van Albemarle Corporation is een middelgroot Amerikaans chemisch bedrijf. Albemarle vervaardigt producten voor bijvoorbeeld medicijnen zoals Ibuprofen en Tamiflu, en brandvertragers. De vestiging in Amsterdam waar wij ook de betonreparatie hebben uitgevoerd, is een van de grootste locaties van de Catalysts-divisie.

Betonreparaties

betonreparatie boucharderenBoucharderen betonreparatie amsterdam schraaplaagSchraaplaag betonreparatie coatingCoatinglaag

Nadat de beschadigde tank was verwijderd, bleek de fundatie door eerdere lekkage aangetast. Het aangetaste gedeelte hebben we door middel van boucharderen verwijderd. Zo ontstond een ruwe ondergrond die uiteindelijk is afgewerkt met een chemisch bestendige coating. Na het boucharderen zijn met MasterEmaco T1100 TIX (voorheen Fast Tixo) de nodige betonreparaties uitgevoerd. Vervolgens is het fundament van de tank voorzien van een hechtlaag, een schraaplaag en een chemisch bestendige coating. De betonreparaties in Amsterdam hebben we vanwege de regenkans in een tent uitgevoerd. Ondanks de bijzonder krappe deadline is het ons gelukt binnen 24 uur de betonreparaties voor Albemarle in Amsterdam uit te voeren. Direct na oplevering van de herstelde fundatie, is de nieuwe tank geplaatst.

Contactgegevens en contactpersonenMeer weten?
Wilt u naar aanleiding van dit artikel over de betonreparaties voor Albemerle Amsterdam, meer weten over onze organisatie, aanpak en ervaring? Heeft u vragen over betonbescherming, betonreparaties, betoninjectie of bijvoorbeeld ondersabeling? Of bent u geïnteresserd in onze referenties in de petrochemie? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180487645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.