Kunststof vloer Ridderkerk

Het beste aanbod kunststof vloeren voor Ridderkerk e.o. als het om prijs, kwaliteit, variaties èn levertijd gaat.kunststofvloeren ridderkerk Applicatietechniek van der Wal is specialist in kunststof vloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren. Vanuit onze vestigingsplaats Ridderkerk brengen we dagelijks kunstof vloeren zoals coatingvloeren, gietvloeren en troffelvloeren aan. Ons werkgebied beperkt zich daarbij niet tot het Ridderkerkse; we leggen, repareren én onderhouden kunststof vloeren in geheel Nederland en zelfs België. Onze werkwijze? We doen wat we beloven, en werken vlot, vakkundig en oplossingsgericht aan 100% kwaliteit. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten van een kunststof vloer van Applicatietechniek van der Wal uit Ridderkerk.

Verschillende kunststof vloeren

Kunststof vloeren is een verzamelnaam voor 3 typen vloeren met elk specifieke eigenschappen. Een coatingvloer is bijvoorbeeld geschikt als een licht chemisch- en mechanisch bestendige vloer vereist is. Daarbij is deze kunststof vloer stofvrij, slijtvast en in talloze kleuren leverbaar. Een troffelvloer heeft weer andere kenmerken. Deze vloeren zijn nagenoeg slag-, stoot- en slijtvast en zeer geschikt als industriële vloer. Het derde type vloer dat tot de kunststof vloeren behoort, is de gietvloer. Ook deze komen in talloze variaties, afwerkingen en kleuren. Kom voor meer informatie en modellen van onze kunststof vloeren langs op ons kantoor te Ridderkerk.

kunstof vloeren ridderkerkKunststof vloer Scouting Ridderkerk

De kunststof vloer die we voor Scouting Ridderkerk hebben aangebracht, is een coatingvloer. Coatingvloeren zijn naadloos, poriënvrij en makkelijk te reinigen. Daarnaast is deze kunststofvloer in talloze kleuren leverbaar: van transparant tot in verschillende kleurcombinaties. De vloer in een Scouting gebouw heeft veel te verduren; denk aan binnenspelen, vuile schoenen, gesleep met kisten en banken etc. Vandaar dat we deze slijtvaste en hygiënische kunststof vloer hebben aangeboden. Onderdeel van de nieuwe kunststof vloer voor Scouting Ridderkerk was het aanbrengen van hygiënische holplinten in de natte ruimten. Passend bij de kleurrijke inrichting van het pand, is de coatingvloer ingestrooid met rode, gele en groene vlokken. De sterke kunststof vloer is niet alleen functioneel, maar geeft het pand in Ridderkerk ook een speelse uitstraling.

kunststof vloer ridderkerkKunststofvloeren uit Ridderkerk

De coatingvloer voor Scouting Ridderkerk is een van de vele kunststofvloeren die we in de afgelopen jaren hebben gelegd. Voor een overzicht van onze kennis en ervaring met het plaatsen van kunststof vloeren als gietvloeren, coatingvloeren en troffelvloeren verwijzen we u graag naar onze referenties. Ook al bieden we in kunststofvloeren telkens weer maatwerk (Iedere situatie is immers uniek en vraagt om een exact passende, duurzame oplossing); we leveren vloeren van 100% kwaliteit. Kiest u voor kunststofvloeren uit Ridderkerk dan wordt het van A tot Z geregeld: binnen de afgesproken termijn, binnen het gestelde budget en met het gewenste resultaat. Neem voor vrijblijvende informatie over onze kunststofvloeren vrijblijvend contact op via 0180 487 645 of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Applicatietechniek van der Wal B.V., specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.