Kunststofvloeren scholen

Kunststofvloeren zijn voor scholen ideaal: een kunstof vloer is functioneel, duurzaam én hygiënisch.kunststofvloeren kunstofvloer Vloeren in openbare gebouwen zoals basisscholen, hogescholen, bibliotheken en universiteiten worden intensief gebruikt. Als specialist in kunststof vloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren, adviseren we u gericht over het juiste type vloer passend bij uw organisatie, eisen én wensen. De aula, de gangen, de lokalen, het sanitaire gedeelte en zelfs de trappen kunnen we voorzien van functionele, hygiënische, kleurrijke én duurzame vloeren. Daarbij doen we wat we beloven, en werken vlot, vakkundig en oplossingsgericht aan 100% kwaliteit. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten van onze kunststofvloeren voor scholen en andere openbare gebouwen.

3 soorten kunststofvloeren
Onder kunststofvloeren worden 3 soorten vloeren geschaard die elk een kunststof (epoxy, acrylaat of bijvoorbeeld polyurethaan) als basis hebben. Ieder type kunstof vloer heeft weer andere eigenschappen. Coatingvloeren zijn stofvrij, licht chemisch- en mechanisch bestendig, slijtvast en in diverse kleuren leverbaar. Ook troffelvloeren worden tot de kunststofvloeren gerekend. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor het 'wat zwaardere werk': ze zijn nagenoeg slag-, stoot- en slijtvast. Tot slot zijn ook gietvloeren kunstof vloeren. Ook deze zijn in talloze varianten, kleuren en afwerkingen leverbaar. Meer weten? Kom vrijblijvend langs op ons kantoor te Ridderkerk. Daar kunnen we u ook de nodige modellen van onze kunststofvloeren tonen en u van een gericht advies voorzien.

kunstofvloer kunststofvloerenkunststofvloeren Alkwin Kollege

De in dit artikel getoonde foto's zijn van de 1500 m2 kunststofvloeren die we voor het Alkwin Kollege hebben geplaatst. Deze scholengemeenschap in Uithoorn telt ongeveer 1525 leerlingen. Vloeren in openbare gebouwen zoals scholen, moeten berekend zijn op intensief loopverkeer. Maar ook makkelijk schoon te houden, decoratief en duurzaam zijn. Een polyurethaan gietvloer voldoet niet alleen aan die eisen, maar biedt nog veel meer. Dit type kunststofvloeren kan over bestaande vloeren worden aangebracht wat tijd én geld scheelt. Andere voordelen van deze kunstof vloeren: naadloos, vloeistofdicht, kleurvast, lage emissie, snelle oplevering en geschikt voor vloerverwarming. Antislip, antistatische of zelfs antibacteriële afwerkingen zijn mogelijk, net als kunststofvloeren met een geluiddempende functie.Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van polyurethaan gietvloeren, de kleurrijkste kunststofvloeren uit ons assortiment.

kunststof vloer kunstofvloerKunststofvloeren scholen

We zijn ervaren in het aanleggen van kunststofvloeren voor scholen. Zo hebben we de gangen en aula van de Hildegardis Mavo van een unieke, design kunstof vloer voorzien. Daarnaast hebben we in de toiletten een hygiënische vloer geplaatst en zijn de trappen voorzien van een ijzersterke gietvloer. Tot slot zijn in de kleedkamers zachte, elastische en geluiddempende gietvloeren gelegd. Ook in het Technasiumlokaal van het Cosmicus College Rotterdam ligt een kunststofvloer van onze hand. Andere referenties in kunststofvloeren voor scholen zijn o.a. Stichting Bram Ridderkerk, FED HAN in Nijmegen en bijvoorbeeld de Willem de Zwijgerschool. Voor een uitgebreider overzicht van onze kennis en ervaring verwijzen we u graag naar onze referenties. Neem voor meer informatie over onze kunststofvloeren vrijblijvend contact op via 0180 487 645 of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.