Ucrete BC6 DP10 vloerafwerking

Ruim 1000 m2 industrievloer voorzien van een Ucrete BC6 DP10 vloerafwerking.UCRETE BC6 DP10 vloerafwerking Voor Tata Steel hebben we op de Beitsbaan te IJmuiden 929 m² Ucrete UD200 als horizontale lining, 455 m² Ucrete RG als verticale lining en 42,5 m² chemisch bestendig tegelwerk op de bodem van de goot aangebracht. Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken. Het bedrijf is het op vijf na grootste staalconcern ter wereld. Op de locatie in IJmuiden worden in een beitsbaan met behulp van een zuuroplossing oxides van rollen staal verwijderd. Ook kan de beitsbaan in combinatie met de daaraan gekoppelde Koudwals 22 installatie dikker warmgewalst staal verwerken, met als eindproduct staal van een zeer hoge oppervlaktekwaliteit. Dergelijke processen vragen om een vloer die zowel in chemisch, thermisch als mechanisch opzicht tegen meer dan een stootje kan. De Ucrete BC6 DP10 vloerafwerking voldoet aan die vereisten.

Werkwijze Ucrete BC6 DP10 vloerafwerking
De volgende werkwijze is bij het aanbrengen van de Ucrete BC6 DP10 vloerafwerking gehanteerd:

  • Het aanbrengen van de noodzakelijke verankeringsgroeven.
  • Het voor een optimale aanhechting stofvrij stralen, c.q. stofvrij schuren van het geheel te behandelen vloer- en wandoppervlak.
  • Het aanbrengen van een 2-3 mm dik vloeimembraan op basis van gemodificeerde polyurethaanharsen in combinatie met een geschikte hechtprimer op de bodem van de aanwezige goot. Deze sluit aan op het bestaande oude membraan.
  • Het, na uitharding van het vloeimembraan, aanbrengen van het tegelwerk m.b.v. zuurvaste tegels 25 mm op de bodem van de goot alsmede de aanwezige put, welke vol en zat in de furaanharskit zullen worden gezet.
  • Het aanbrengen van een laag UCRETE UD200 op de horizontale vloersecties.
  • Het aanbrengen van UCRETE RG in combinatie met PRIMER RG als hechtlaag als wandafwerking op de wanden, zijkanten van de fundaties alsmede op de wanden van de aanwezige goot alsmede de put. 

Contactgegevens en contactpersonen

Interesse? Neem contact met ons op
Wilt u meer weten over onze ervaring in de zware industrie? Of heeft u interesse in Ucrete, 's werelds sterkste vloer, of specifiek in de UCRETE BC6 DP10 vloerafwerking? Wilt u naar aanleiding van dit artikel over de UcreteBC6 DP10 vloerafwerking, eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180487645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.