Ucrete UD200 calamiteitenbak

Voor Albemarle met Ucrete UD200 een calamiteitenbak afgewerkt en Ucrete vloer gelegd.UCRETE UD200 calamiteitenbak Albemarle is een wereldwijd ontwikkelaar en fabrikant van complexe chemische producten en diensten. Bij de vestiging in Amsterdam werken ca. 500 medewerkers aan o.a. productie en onderzoek van katalysatoren voor de petrochemische industrie. De Ucrete UD200 calamiteitenbak hebben wij aan de noordelijke oever van het "IJ" aangebracht, waar zich 3 fabrieken, een onderzoekscentrum en een aantal ondersteunende afdelingen bevinden.

Werkwijze Ucrete UD200 calamiteitenbak
Een tweetal bestaande betonvloeren dienden te worden afgewerkt met een Ucrete bekleding. De in de vloer aanwezige hoogteverschillen hebben we opgeheven. Ook een verdiepte sectie, met een grootte van 3 x 1,05 m en met een diepte van 6 cm, is opgevuld. De in de vloersectie aanwezige dilatatievoeg hebben we voorzien van een flexibele voegvulling. Naast het aanbrengen van deze Ucrete UD200 calamiteitenbak, hebben we op de 1e verdieping een Ucrete UD 200 vloer aangebracht.

Contactgegevens en contactpersonen

Interesse? Neem contact met ons op
Wilt u meer weten over onze ervaring in de petrochemische industrie? Of heeft u interesse in Ucrete, 's werelds sterkste vloer, of specifiek in de Ucrete UD200? Wilt u naar aanleiding van dit artikel over de Ucrete UD200 calamiteitenbak, eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180487645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.