Het fundament voor uw bedrijfsproces

Of het nu gaat om een industriële pand of een universiteit: goed functioneren kan alleen met de juiste vloer. Wat voor vloer de juiste is, is in iedere situatie anders. Daarom biedt Applicatietechniek Van der Wal specialistische kennis en hoogtechnische oplossingen voor het leggen van kunststof-vloeren, betonreparatie en –bescherming, Ucrete, Polyurea en lekkagedichting. Oplossingen die het fundament vormen voor uw bedrijfssucces. Dat is ons werk! BASF en Krypton Chemical hebben ons uitgeroepen tot Preferred Applicator.

Bedrijfsvloeren, ijzersterk, functioneel en decoratief

Bedrijfsvloeren

We bieden maatwerk in bedrijfsvloeren. Onze bedrijfsvloeren voor kantines, scholen, showrooms, keukens, winkels, werkplaatsen en bedrijfshallen, zijn exact afgestemd op de eisen en wensen die de branche aan de bedrijfsvloer stelt.

kunststofvloeren kunststof vloeren

Kunststofvloeren

Kunststofvloeren kunnen in bijna elk dessin of kleur worden aangebracht. In dit type vloeren kunnen zelfs patronen, teksten of afbeeldingen worden verwerkt. Kunststofvloeren kunnen zowel chemisch, mechanisch en thermisch hoog worden belast.

industrievloeren zijn sterk en duurzaam

Industrievloeren

Onze industrievloeren zijn sterk en duurzaam. Of het nu om mechanische, thermische of chemische belasting van de industriële vloer gaat; Applicatietechniek van der Wal heeft voor elke branche een passende oplossing.


coatingvloeren

Coatingvloeren

Coatingvloeren zijn vooral geschikt als een stofvrije, slijtvaste en/of licht chemisch- en mechanisch bestendige vloer vereist is. Coatingvloeren zijn naadloos, poriënvrij en makkelijk te reinigen. Daarnaast is een coating vloer in talloze kleuren leverbaar.

gietvloeren gietvloer giet vloeren

Gietvloeren

Gietvloeren zijn ijzersterk en bijzonder decoratief. Een gietvloer is geschikt als industrievloer, bedrijfsvloer en voor toepassing in bijvoorbeeld de woningbouw.

Troffelvloeren zijn nagenoeg slag-, stoot- en slijtvast

Troffelvloeren

Troffelvloeren zijn nagenoeg slag-, stoot- en slijtvast. Dat maakt deze kunststof vloer bij uitstek geschikt als bedrijfs- of industrievloer.

ucrete vloeren

UCRETE ® vloeren

UCRETE ® vloeren zijn uitzonderlijk bestand tegen agressieve chemicaliën, de zwaarste impact en forse thermische schokken.