gietvloeren gietvloer giet vloeren

Gietvloeren

Gietvloeren zijn ijzersterk en bijzonder decoratief. Een gietvloer is geschikt als industrievloer, bedrijfsvloer en voor toepassing in bijvoorbeeld de woningbouw.

Zoals de naam al aangeeft, worden gietvloeren met de hand gegoten. Naden of drempels ontbreken dan ook bij deze kunststofvloeren. De vloeren zijn vloeistofdicht en hebben een redelijke chemicaliënbestendigheid. Als Preferred Applicator van BASF, kan Applicatietechniek van der Wal unieke en bijzonder decoratieve gietvloeren leggen. We geven vorm aan uw ontwerp en kunnen zelfs foto's of kleine voorwerpen in de gietvloer integreren.

Mogelijkheden van gietvloeren

De mogelijkheden van gietvloeren zijn enorm. Niet alleen in decoratief opzicht, maar zeker ook als het gaat om afwerking en toepassing.

Gietvloeren met uniek design

  • We leggen gietvloeren met uniek design. Het verwerken van afbeeldingen, materialen of aanbrengen van een glitterlaag... De mogelijkheden van zijn eindeloos; iedere kleur of kleurcombinatie is mogelijk.

Epoxy gietvloeren

  • Onze epoxy gietvloeren zijn duurzaam, vloeistofdicht, geschikt voor zware belasting en in talloze afwerkingen en kleurvariaties leverbaar. Applicatietechniek van der Wal werkt met hoogwaardige, unieke materialen van marktleider BASF.

Polyurethaan gietvloeren

  • Ook polyurethaan gietvloeren zijn leverbaar in talloze kleurschakeringen. Het sterke polyurethaan heeft een contactgeluidremmende functie. Polyurethaan gietvloeren kunnen worden uitgevoerd in betonlook en tal van andere designs.

Mineralen gietvloer

  • Een mineralen gietvloer is krasvast, kleurecht, naadloos, eenvoudig te reinigen en in diverse tinten verkrijgbaar. De gietvloer heeft een betonlook uitstraling met natuurlijke schakering en unieke vloeipatronen.

Een gietvloer voor uw branche

Een gietvloer kan in diverse branches worden toegepast. Op basis van de eisen en wensen die u aan uw vloer stelt, doen wij na een inspectie op uw locatie, een aanbieding op maat. Naast gietvloeren bieden we talloze andere oplossingen voor uw bedrijfstak of organisatie. Klik op het icoontje voor een overzicht van onze oplossingen voor de betreffende branche.

Gietvloeren Zware industrie  petrochemische industrie gietvloeren  gietvloeren farmaceutische industrie  gietvloeren levensmiddelen industrie  openbare gebouwen gietvloeren  civiel rail infra gietvloeren

Onze referenties in gietvloeren
Applicatietechniek van der Wal beschikt over een groot aantal referenties in gietvloeren. In de afgelopen jaren hebben we talloze giet vloeren gelegd. Kleurrijke gietvloeren, zoals de blauwe, groene, gele, oranje en grijze giet vloeren voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ook de design gietvloeren voor de Hildegardis Mavo in Rotterdam zijn van onze hand. Tot onze referenties in gietvloeren mogen we ook industriële gietvloeren, antistatische gietvloeren, gietvloeren met glitters en zelfs gietvloeren in retro granietvloer look rekenen.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer informatie gietvloeren

Wilt u weten of een gietvloer geschikt is voor uw woning of bedrijf? Benieuwd naar de decoratieve mogelijkheden van een gietvloer? Eens vrijblijvend van gedachten wisselen over onze kunststofvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We staan u graag over onze aanpak en oplossingen, zoals epoxy, polyurethaan of betonlook gietvloeren, te woord.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.