Gietvloer RAL kleuren kiezenGietvloer kleuren kiezen

Een gietvloer kleur kiezen? Wij helpen u er graag bij. Gietvloeren zijn in bijna alle kleuren en kleurschakeringen leverbaar. Diepzwart, sneeuwwit, groengrijs en nagenoeg alle denkbare andere kleuren uit het RAL spectrum. Deze widget helpt u bij bij de keuze van de juiste kleur. In deze online RAL kleurenwaaier kunt u de gietvloer kleur kiezen door op de door u gewenste kleurtint te klikken. Vervolgens worden alle RAL kleuren binnen dat spectrum getoond. Terug naar het algemene overzicht doet u eenvoudig met < bovenin het kader. Alle kleuren uit het classic RAL-coderingssysteem zijn in de online kleurenwaaier opgenomen. En zit de kleur naar wens er niet bij? Grote kans dat we deze speciaal voor uw organisatie aan kunnen laten maken.

Enome keuze
Naast een enorme keuze in gietvloer kleuren, kunt u kiezen uit diverse afwerkingen. Mat, glazend, anti-slip of zelfs antibacterieel. Neem gerust een kijkje bij onze referenties in gietvloeren voor een overzicht van de diverse afwerkingen en toepassingen. Er bestaan diverse soorten van dit type kunststofvloer: polyurethaan (pu), epoxy of bijvoorbeeld de betonlook (mineralen) gietvloer. Welke soort voor uw organisatie geschikt is, hangt van diverse factoren af. Afhankelijk van het doel en de belasting van de vloer kunnen we u gericht adviseren over de voor u meest geschikte gietvloer.

Meer weten over gietvloeren?
Wilt u meer weten over gietvloeren of op basis van onze kleurstalen uw gietvloer kleuren kiezen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: houd er bij het gietvloer kleuren kiezen rekening mee dat kleuren op ieders beeldscherm anders worden weergegeven. De online getoonde kleuren zijn derhalve indicatief.