ucrete vloeren

UCRETE ® vloeren

UCRETE ® vloeren zijn uitzonderlijk bestand tegen agressieve chemicaliën, de zwaarste impact en forse thermische schokken.

’s Werelds sterkste vloer biedt een uniek assortiment producten met verschillende oppervlaktestructuren en technische eigenschappen. UCRETE ® vloeren zijn bij uitstek geschikt voor de zware- en petrochemische industrie, maar bijvoorbeeld ook voor de levensmiddelenindustrie en andere branches waar hoge eisen aan de bedrijfsvloer wordt gesteld. UCRETE ® is vlot aan te brengen en de vloer kan ook al snel weer worden belast. Applicatietechniek van der Wal mag als Preferred Applicator van BASF als een van de weinige applicatiebedrijven in Nederland diverse UCRETE ® vloersystemen aanbrengen.

Toepassingsgebieden UCRETE ® vloeren
Klik op het icoontje voor een overzicht van onze oplossingen voor de betreffende branche.

Ucrete vloeren voor Zware industrie  petrochemische industrie ucrete  vloeren ucrete farmaceutische industrie  ucrete vloeren levensmiddelen industrie  ucrete industrievloeren weg en waterbouw   openbare gebouwen ucrete vloeren  ucrete civiel rail infra

UCRETE ® vloeren: ijzersterk en duurzaam

Temperatuurbestendige vloeren

  • Het unieke zwaar belastbare UCRETE ® polyurethaan bindmiddelsysteem kan tot een temperatuur van meer dan 130°C worden belast, terwijl andere kunstharsvloeren al verweken bij een temperatuur van 50°C-60°C. Meer informatie over de temperatuurbestendige vloeren van UCRETE ®.
ucrete industriele vloeren
Ucrete industriële vloeren

Strengste normen voor hygiëne

  • UCRETE ® is hoofdzakelijk inert, heeft een zeer gesloten structuur en bevordert de groei van bacteriën en schimmels niet. Dat maakt UCRETE ® vloeren zeer geschikt voor omgevingen waar de strengste normen voor hygiëne gelden. Meer over reiniging en hygiëne.

Slijtvaste vloeren voor natte procédés

  • Van gladde en terrazzo-systemen tot uiterst gestructureerde vloerafwerkingen… Voor omgevingen met natte procédés biedt UCRETE ® een reeks oppervlakteprofielen die de veiligheid en efficiëntie van de werkomgeving vergroten. Lees meer over UCRETE ® vloeren voor natte procédés.

Antistatische vloeren

  • UCRETE ® antistatische vloeren bieden de weerstand tegen chemische stoffen en oplosmiddelen die nodig is voor vloeren van werkplaatsen, evenals de statische geleidende eigenschappen om ongewenste statische elektriciteit te verspreiden. Meer informatie over UCRETE ® antistatische vloeren.

Contactgegevens en contactpersonen

Contact over UCRETE ® vloeren

Wilt u meer weten over UCRETE ®? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en bij uw bedrijfssituatie passend advies? Of wenst u eens van gedachten te wisselen over onze kunststofvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag over de mogelijkheden van UCRETE ® of onze andere oplossingen te woord. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V., specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.