Referenties UCRETE

Hier vindt u een aantal van onze referenties specifiek op het gebied van UCRETE. Meer weten over de op deze pagina getoonde projecten? Klik dan simpelweg of op de foto of de omschrijving van uw interesse. In een nieuw venster opent zich een artikel dat nadere informatie geeft over de betreffende UCRETE referentie. En heeft u naar aanleiding daarvan specifieke vragen of wilt u een brochure aanvragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan vanzelfsprekend telefonisch op 0180 487 645 of via een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

UCRETE MF vloer
hulp aanleg ucretemf vloer
UCRETE MF gietvloer
ucretemf gietvloer
Zuur bestendige afwerking tank
chemiebouw zuurbestendige afwerking2
UCRETE UD200 industriële vloeren
ucrete ud200 industriele vloeren2
UCRETE UD200 calamiteitenbak
UCRETE UD200 en RG calamiteitenbak
Antistatische UCRETE MF vloer
UCRETE MF Antistatische vloer
UCRETE UD200 laad- en losplaats
UCRETE UD200 laad- en losplaats
UCRETE vloer UD 200
ucrete ud200 vloeren
UCRETE UD 200 industriële vloer
ucrete ud200 industrielevloer
Reparatie vloeren met UCRETE
ucrete vloeren reparatie
UCRETE topcoat
UCRETE Topcoat
UCRETE BC6 DP10
UCRETE BC6 DP10

Algemene referenties
Bent u benieuwd naar andere door ons uitgevoerde werkzaamheden als bijvoorbeeld betonreparaties, het leggen van gietvloeren of het ondersabelen van een betonconstructie? Neem dan een kijkje bij onze algemene referenties. Daar vindt u een overzicht van door ons uitgevoerde projecten. Hier zijn vanzelfsprekend onze referenties op het gebied van UCRETE vloeren ook opgenomen; op deze pagina hebben we ze echter voor u gerubriceerd.

Ucrete vloeren

Ucrete vloeren staan bekend als 's werelds sterkste vloer. Onder de naam UCRETE biedt BASF een serie vloersystemen aan die naadloos aansluiten op de specifieke eisen uit de markt. UCRETE vloeren zijn een reeks robuuste vloerafwerkingen die geproduceerd worden met het unieke, zwaar belastbare UCRETE polyurethaanhars bindmiddel systeem. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Duurzaam
   Ucrete vloeren zijn bijzonder duurzaam en bieden een uitstekende schok- en slijtweerstand. Vele 20 – 30 jaar oude Ucrete vloeren in agressieve omgevingen zijn nog steeds in gebruik.
  • Geen vlekvorming
   Geen vlekvorming op de ucrete vloeren bij toepassing in de voedings- en levensmiddelenindustrie.
  • Snelle plaatsing en uitharding
   UCRETE vloeren kunnen zelfs bij lage temperaturen worden aangebracht. Specificaties zijn beschikbaar over vloersystemen met volledige inzetbaarheid na slechts 5 uur bij 10 °C, wat hen uitstekend geschikt maakt voor renovatieprojecten.
  • Vochttolerantie
   UCRETE vloeren kunnen op 7 dagen oud beton zonder toepassing van speciale primers geïnstalleerd worden; hierdoor kan een renovatieproject sneller worden uitgevoerd.
  • Thermo schokbestendig
   UCRETE vloeren zijn bestand tegen morsen tot 150 °C afhankelijk van specificatie.
  • Hygiëne
   Reiniging vergelijkbaar met de norm die voor roestvrij staal wordt gehanteerd, geeft groei van bioculturen geen kans, zodat hygiënenormen nageleefd kunnen worden.
  • Chemische weerstand
   UCRETE vloeren zijn bestand tegen sterke zuren tot alkaliën, vetten, oliën en oplosmiddelen bij hoge temperaturen die andere types van kunstharsvloeren snel kunnen afbreken.
  • Schone en veilige werkomgeving
   UCRETE vloeren zijn gecertificeerd met de Indoor Air Comfort Gold-norm van Eurofin voor lage emissies. Zo krijgt u een schone en veilige werkomgeving voor uw werknemers, uw producten en het milieu.

  Preferred Applicator UCRETE

  Applicatietechniek van der Wal is door BASF benoemd tot Preferred Applicator UCRETE. We plaatsen, onderhouden en repareren UCRETE industrievloeren in geheel Nederland en België. BASF is selectief in het benoemen van Preferred Applicators voor UCRETE. Om langdurige prestaties te garanderen, worden UCRETE vloeren louter geïnstalleerd door opgeleide gespecialiseerde bedrijven. Dat we al meerdere jaren tot de selecte groep Preferred Applicators UCRETE behoren, zegt iets over onze kwaliteit, kennis en ervaring.

  Meer weten over onze UCRETE referenties?
  Wilt u naar aanleiding van onze UCRETE referenties eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Wilt u meer weten over UCRETE van BASF? Of bent u benieuwd naar onze andere vloersystemen, ons bedrijf of aanpak? Wat de aanleiding ook is, neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.