UCRETE ® slijtvaste vloeren voor natte procédés

Van gladde en terrazzo-systemen tot uiterst gestructureerde vloerafwerkingen... Voor omgevingen met natte procédés biedt UCRETE ® een reeks oppervlakteprofielen die de veiligheid en efficiëntie van de werkomgeving vergroten. Als Preffered Applicator van BASF kan Applicatietechniek van der Wal als een van de weinige bedrijven in Nederland diverse UCRETE ® vloersystemen leveren. Naast het bieden van bij uw bedrijfstak passende technische oplossingen, adviseren we eveneens over de reiniging en het onderhoud van de UCRETE ® vloer.

ucrete industrievloerenbescherming van industriële vloeren hygienische vloerenoplossingen voor hygiënische vloeren

UCRETE ® vloeren zijn bij uitstek geschikt voor:

Levensmiddelen industrie

Voedselbereiding: commerciële grootkeukens voor instellingen, ziekenhuis- en gevangeniskeukens, fastfood, luchtvaartcatering, kant-en-klaarmaaltijden
Voedselverwerking: zuivelbedrijven, bakkerijen, vleesverwerking, visverwerkende bedrijven, sauzen en salades, diepvries, groentebewerking en conserven
Drankindustrie: brouwerijen, distilleerderijen, frisdranken, vruchtensappen, mineraalwater, botteling

Farmaceutische industrie

Primaire en secundaire productie, onderzoek, clean rooms, proeffabrieken

Petrochemische industrie

Laad-, los- en overslagplaatsen, opvangreservoirs, opslagplaatsen

Zware industrie

Werkplaatsen, walserijen, werkruimtes met hoge mechanische slag- en stootbelasting, distributieruimtes met hoge belastingen... en alle andere omgevingen met natte procédés biedt UCRETE ® slijtvaste vloeren.

Meer informatie over UCRETE ® slijtvaste vloeren voor natte procédés? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en gedegen advies? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.