flowfresh-2
Sint Maartensdijk

Anti bacteriële vloeren bij dé vloerenspecialist van Sint Maartensdijk en omgeving

Anti bacteriële vloeren specialist in de buurt van Sint Maartensdijk? Nieuwe vloer nodig voor uw bedrijf? Applicatietechniek van der Wal B.V. biedt vloeren op maat perfect passend bij uw wensen, eisen en omgeving. Indien u door ons een vloer wilt laten aanbrengen zullen wij eerst langs komen voor grondige inspectie van de ondervloer. Daarnaast zullen we uw wensen en eisen bespreken waarop wij passend advies kunnen geven. Vervolgens zullen we binnen een realistische planning vlot en vakkundig werken aan een vloer van 100% kwaliteit. Een vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben. Benieuwd naar de soorten anti bacteriële vloeren die wij hebben? Neem dan een kijkje op onze website. Hier kunt u tevens enkele van onze vele referenties bekijken.

Anti bacteriële vloeren voor de levensmiddelenindustrie

Speciaal voor de levensmiddelenindustrie in de buurt van Sint Maartensdijk en de rest van ons land hebben wij anti bacteriële vloeren. Deze vloeren zijn:

  • stroef
  • duurzaam
  • vloeistofdicht
  • hygiënisch
  • slijtvast

Onze vloeren voor de levensmiddelen industrie voldoen aan de HACCP-reinigingseisen. U kunt deze dagelijks nat reinigen. Door de goede kenmerken hebben wij deze anti bacteriële vloeren al aan vele klanten in de buurt van Sint Maartensdijk mogen leveren. Bekende namen zoals: Piet de Wit Snacks, KLM Catering, Interovo Egg Group, Izico, Greenpack, LU, Bioderij en Flanders Food behoren tot onze klantenkring.

Anti bacteriële vloeren voor de Farmaceutische industrie

Ook voor de Farmaceutische industrie in de buurt van Sint Maartensdijk en omgeving hebben wij anti bacteriële vloeren. Deze zijn niet alleen antibacterieel maar ook nog eens bestand tegen hoge chemische en mechanische belasting. Heeft u al een anti bacteriële vloer? Wilt u hier bijvoorbeeld een anti slip laag op aan laten brengen? Ook dit kunnen wij voor u realiseren. Meer informatie of een afspraak? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Anti bacteriële vloeren | Sint Maartensdijk

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door. Stilstand of stagnatie betekend extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2021 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM