UCRETE_antistatische_vloeren
Rilland

Laat uw Ucrete vloer leggen door Applicatietechniek van der Wal B.V. in Rilland

Applicatietechniek van der Wal B.V. mag zich met trots applicateur van Ucrete vloeren noemen Rilland. Dit houdt in dat wij als één van de weinigen een Ucrete vloer mogen plaatsen in Rilland.  Bent u dus op zoek naar een Ucrete vloer voor uw bedrijf en wilt u een specialist als Applicatietechniek van der Wal B.V. inschakelen? Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Eigenschappen van een Ucrete vloer

Een Ucrete vloer is een stevige vloer die bestand is tegen chemicaliën en bacteriën en schimmels dankzij de gesloten structuur. Ook is de Ucrete vloer slijtvast en opgewassen tegen zware belasting van de vloer waardoor het een ideale vloer is voor verschillende soorten bedrijven in diverse sectoren. Applicatietechniek van der Wal B.V. heeft ervaren medewerkers voor het leggen van Ucrete vloeren in   Rilland. U ziet een Ucrete vloeren vooral veel terug in de:

  • Zware en petrochemische industrie
  • Levensmiddelenindustrie
  • Andere branches met hoge eisen aan de bedrijfsvloer

Een Ucrete vloer voldoet dus aan de strengste normen voor hygiëne bij bedrijven en is goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Heeft u een bedrijf in één van deze sectoren en wilt u dat wij eens langskomen voor een vrijblijvende inspectie van uw vloer in Rilland? Neem dan contact op met Applicatietechniek van der Wal B.V. zodat we samen kunnen kijken naar uw vloer en de mogelijkheden voor een Ucrete vloer in Rilland kunnen bespreken.

Waarom kiest u Applicatietechniek van der Wal B.V. voor uw Ucrete vloer?

Doordat Applicatietechniek van der Wal B.V. applicateur van Ucrete vloer is betekent dit dat wij als één van de weinige in Nederland bevoegd zijn tot het leggen van Ucrete vloeren in Rilland. Daarnaast heeft Applicatietechniek van der Wal B.V. al jaren ervaring met het leggen van diverse bedrijfsvloeren waaronder de Ucrete vloer. Onze specialisten denken graag met u mee en staan klaar om te helpen met het leggen van uw Ucrete vloer!

Neem contact op

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Stel uw vraag

Ucrete vloer | Rilland

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door. Stilstand of stagnatie betekend extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2023 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM