Cementgebonden gietvloer

Gekleurde cementgebonden gietvloer (Weberfloor) aangebracht; een grijze betonlook gietvloer.cementgebonden gietvloer Voor RS Fotografie uit Ridderkerk hebben we een cementgebonden gietvloer geplaatst. RS Fotografie, wat staat voor Richard Sinte Maartensdijk, is gespecialiseerd in reclame- en bedrijfsfotografie, portretten en lifestyle. Ook Applicatietechniek van der Wal schakelt RS Fotografie regelmatig in. De grijze betonlook gietvloer die we voor hem hebben geplaatst, loopt door in meerdere ruimtes. Zowel de kleur als de structuur van deze cementgebonden gietvloer is afgestemd op de opvallende wanddecoratie.

Cementgebonden gietvloer

De bij RS Fotografie geplaatste Weberfloor cementgebonden gietvloer, is zeer slijtvast. Deze betonlook gietvloer heeft een natuurlijke uitstraling en is in 10 kleurschakeringen verkrijgbaar. Grijstinten: G05 (White) - G10 (Off-White) - G20 (Light Grey) - G40 (Warm Grey) - G60 (Dark Grey) - G80 (Black). Kleuren: F10 (Yellow) - F20 (Beige) - F30 (Blue) - F40 (Terracotta). Na plaatsing van de cementgebonden gietvloer, is een verzegelingslaag aangebracht. Deze verzegelingslaag van Weberfloor is hard, duurzaam en goed bestand tegen slijtage. Met deze afwerking is de betonlook gietvloer goed opwrijfbaar en makkelijk te onderhouden. Daarnaast is de vloer bestand tegen alcohol en desinfectiemiddelen. De opdrachtgever is zeer tevreden met het resultaat en beaamt het makkelijke onderhoud van de cementgebonden gietvloer.

Betonlook, effen of design gietvloer

hechtlaag cementgebonden gietvloer
duurzaam
gebonden cementen gietvloer
afwerking
cement gietvloer gebonden
schakering
gietvloer cement gebonden cement gebonden gietvloer gietvloer cementgebonden

Naast cementgebonden gietvloeren, bestaan er talloze varianten gietvloeren. Afhankelijk van de belasting van de vloer kan gekozen worden uit materialen zoals epoxy, polyurethaan of een mineralen gietvloer. Daarnaast biedt een gietvloer zeer veel decoratieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook, effen of design gietvloer. Een antislip of antibacteriële afwerking? Vaak geen probleem bij een gietvloer. Applicatietechniek van der Wal heeft veel ervaring met het plaatsen, onderhouden én repareren van gietvloeren. We kunnen u dus als geen ander informeren over de mogelijkheden van een betonlook, effen of design gietvloer voor uw bedrijf.

Meer weten over gietvloeren
Contactgegevens en contactpersonenWilt u meer weten over cementgebonden gietvloeren? Benieuwd naar onze aanpak of referenties? Heeft u specifieke vragen over het design, de functionaliteit of de afwerking van een gietvloer? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180487645 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, Ucrete en polyurea.