Bedrijfblokken

Applicatietechniek van der Wal

Met een team van ervaren medewerkers voeren we uiteenlopende werkzaamheden voor opdrachtgevers in diverse branches uit. Een overzicht van de oplossingen die wij voor hen hebben gerealiseerd, vindt u bij onze referenties.

“We doen wat we beloven. We denken mee, komen met oplossingen, werken vlot en vakkundig en leveren 100% kwaliteit.” Het zijn die traditionele waarden waarmee Applicatietechniek van der Wal zich in de markt van kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren onderscheidt.

Kunststofvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren

Binnen segmenten als kunststofvloerenindustrievloeren en bedrijfsvloeren vallen talloze typen vloeren met elk eigen specifieke eigenschappen. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen, repareren én onderhouden van coatingvloeren, gietvloeren, troffelvloeren en vloeistofdichte vloeren. Op basis van onze kennis, ervaring en een inspectie op locatie adviseren we graag over het juiste type vloer.

Meerdere oplossingen
Naast het aanbrengen van kunststof vloeren, Ucrete industrievloeren en bedrijfsvloeren, biedt Applicatietechniek van der Wal oplossingen als polyurea hotspray, lekkagedichting en vochtwering (van keldermuren tot tunnels), roofing, dakbedekking, tankbekleding, corrosiebescherming en waterdichting. Ook in betonbescherming, reparaties van beton, injecteren, ondersabeling, verlijming en chemiebouw, zijn we zeer ervaren.

Preferred Applicator Ucrete

Applicatietechniek van der Wal behoort tot een selecte groep die vloeren van Master Builders Solutions plaatsen. We mogen als een van de weinige applicatiebedrijven in Nederland diverse Ucrete vloersystemen aanbrengen. Een hoogwaardig en uniek systeem dat tegen de zwaarste belastingen kan.

Preferred Applicator Polyurea

Krypton Chemical heeft ons benoemd tot Preferred Applicator voor alle Polyurea Hotspray systemen, alle typen Rayston vloersystemen en alle Rayston cold applied waterproofing / waterdichting systemen.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.
Profiel

Profiel

Naast het aanbrengen van diverse kunststof vloersystemen, dichten we lekkages en repareren we betonconstructies, bijvoorbeeld door middel van het injecteren van gescheurde constructies. Ook voor het aanbrengen van vloeistofdichte voorzieningen, afwerkingen met behulp van minerale mortelsystemen of chemiebouw systemen, kunt u bij ons terecht.

Applicatietechniek-van-der-Wal-bedrijfsbus-kunststof-vloersystemen-flowcrete-vloersystemen
Applicatietechniek van der Wal B.V.
Kennis en Kunde

Kennis en Kunde

?We doen wat we beloven. We denken mee, komen met oplossingen, werken vlot en vakkundig en doen alles voor 100% tevreden klanten.?

Applicatietechniek-van-der-Wal-kunststofvloeren-industrievloeren-bedrijfsvloeren-afdichten-en-coaten-vloer
Applicatietechniek van der Wal B.V.
Organisatie

Organisatie

Applicatietechniek van der Wal uit Ridderkerk. Uw partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren , Flowfresh en Polyurea, is in 2010 opgericht. Ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied, een goede naam in de markt en een breed netwerk, deden Richard van der Wal destijds besluiten het bedrijf op te richten. Momenteel werkt de organisatie met 17 vakbekwame medewerkers voor een keur aan nationale en internationale opdrachtgevers.

Richard_van_der_Wal_www.applicatietechniekvanderwal.nl
Applicatietechniek van der Wal B.V.
Aanpak

Aanpak

Bij het leggen van kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren is de aanpak doorslaggevend voor de kwaliteit van de vloer. Applicatietechniek van der Wal besteedt dan ook veel aandacht aan de voorbereiding, planning en realisatie van de werkzaamheden.

Applicatietechniek-van-der-Wal-leggen-van-kunststofvloeren-industrievloeren-bedrijfsvloeren
Applicatietechniek van der Wal B.V.
Oplossingen

Oplossingen

Applicatietechniek Van der Wal onderscheidt zich door duurzame oplossingen aan te reiken. Wij brengen bij elke opdracht ruim 40 jaar praktijkervaring en zeer specialistische kennis mee, ingebed in een zeer grondig proces. Zo weet u zeker dat u de kwaliteitsvloer krijgt waar u de komende jaren duurzaam op kunt bouwen. Dat is onze belofte. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent.

applicatie-oplossingen
Applicatietechniek van der Wal B.V.
Onze branches

Onze branches

Bekijk voor welke branches van der Wal applicatietechniek Ridderkerk actief is.

van-der-wal-branches
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM