MasterTop 1325

MasterTop 1325 gietvloer

MasterTop 1325 gietvloer

MasterTop 1325 is een stijlvolle en stille polyurethaan (PU) gietvloer. Een naadloos, hygiënisch en duurzaam vloersysteem, dat zowel kwaliteit als comfort biedt. Comfort is een van de kenmerken van een polyurethaan (PU) gietvloer, maar de flexibele body coat van de MasterTop 1325 maakt de gietvloer bijzonder comfortabel. De decoratieve mogelijkheden van de MasterTop 1325 gietvloer zijn groot. Met een flexibele wandbekleding die naadloos op de vloer aansluit, kan een waterdichte en hygiënische omgeving worden gecreëerd. Daarnaast kunnen zowel kleuren als ontwerp overlopen in de wand, wat een uniek effect geeft. Ook kunnen glasparels worden gebruikt, wat de MasterTop 1325 gietvloer een zeer bijzondere uitstraling geeft.

Polyurethaan (PU) gietvloer

De MasterTop 1325 is een polyurethaan (PU) gietvloer. Als afkorting voor polyurethaan wordt PU of soms ook PUR gebruikt. Master Builders Solutions heeft onder de noemer PUre Floor een concept ontwikkeld dat een serie polyurethaan (PU) gietvloeren omvat. Naast de MasterTop 1325 behoren ook de MasterTop 1324, de MasterTop 1326 en de MasterTop 1327 tot deze serie. Iedere polyurethaan (PU) gietvloer binnen dit concept combineert duurzaamheid met bijzondere designmogelijkheden. Daarnaast heeft elk vloersysteem specifieke functionaliteiten. Kenmerkend voor de MasterTop 1325 gietvloer is de combinatie van uitstraling, comfort en hygiëne. 

Kleuren MasterTop 1325 gietvloer

Gietvloer RAL kleuren kiezen

Alle mogelijke RAL kleuren kunnen voor de MasterTop 1325 gietvloer worden gebruikt. Om die keuze wat makkelijker te maken, hebben we een RAL kleurenwaaier op onze website geplaatst. Deze geeft een goede indicatie van de mogelijkheden. De MasterTop 1325 gietvloer is ook in het PUre Floor kleurengamma leverbaar. Hiervan treft u op onze pagina 'gietvloer kleuren' een beknopt overzicht aan. En zit de gewenste kleur er niet bij? Neem gerust contact met ons op. De kans is groot dat we die kleur aan kunnen laten maken.

Diverse afwerkingen
Naast talloze kleuren of kleurcombinaties die van mat tot zijdeglans kunnen worden aangebracht, biedt de MasterTop 1325 diverse afwerkingen. Zo zijn voor de polyurethaan (PU) gietvloer verschillende anti-slip en anti-bacteriële toplagen beschikbaar. De stijlvolle en stille MasterTop 1324 gietvloer is bijzonder geschikt voor toepassing in o.a. hotels, restaurants, winkelcentra, kantoren, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, gezondheidscentra, etc.

PUre Floor boek, online bladerversie
De PUre Floor pu (polyurethaan) gietvloeren waartoe ook de MasterTop 1325 gietvloer behoort, bieden niet alleen een grote keuze in functionaliteiten, maar zijn in nagenoeg iedere kleur beschikbaar. De mogelijkheden van patronen, motieven, designs en kleurcombinaties zijn eindeloos. In het speciale PUre Floor boek waarvan een online bladerversie beschikbaar is, vindt u talloze inspirerende voorbeelden van kleurgebruik en decoratiemogelijkheden van de pu (polyurethaan) gietvloeren. Neem een kijkje in de online versie van het boek of vraag vrijblijvend een PUre Floor brochure bij ons aan. 

Kenmerken MasterTop 1325 

In de MasterTop 1325 vloersystemen zijn esthetische en decoratieve mogelijkheden gecombineerd met functionaliteit. De MasterTop 1325 gietvloer – met kenmerken als scheuroverbruggend, geluiddempend, bacteriostatisch, antislip, decoratief en comfortabel - is een hoogwaardig vloersysteem als een hoge hygiënische standaard en comfort zijn vereist.

Gietvloer MasterTop 1325

 • Geluiddempend, hygiënisch en duurzaam.
 • In RAL en PUre Floor kleuren leverbaar; van mat tot zijdeglans afwerking.
 • Naadloos en vloeistofdicht.
 • Veerkrachtig, lage emissie.
 • Snelle verwerking en installatie van de gietvloer.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Kan zwaar worden belast.
 • Berekend op intensief loopverkeer.
 • Eenvoudig te reinigen, makkelijk in onderhoud.
 • Geschikt voor toepassing in natte ruimten.
 • Scheuroverbruggend.
 • Verschillende anti-slip en anti-bacteriële toplagen beschikbaar.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer weten over de MasterTop 1325 gietvloer?
Wilt u naar aanleiding van dit artikel over de MasterTop 1325 meer weten over deze PU gietvloer? Bent u geïnteresseerd in onze ervaring en referenties in gietvloeren? Of wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen over een polyurethaan gietvloer voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming

comfortabel duurzaam makkelijk reiniging onderhoud hygienisch vloeistofdicht veerkrachtig naadloos intensief loopverkeer natte ruimten vloerverwarming antibacterieel antislip 

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM