MasterTop 1327

MasterTop 1327 gietvloer

MasterTop 1327 gietvloer

De MasterTop 1327 gietvloer biedt een hoog loopcomfort, reduceert lawaai, vermindert geluidsoverdracht en is in bijzonder decoratieve kleuren beschikbaar. Een ideaal vloersysteem voor scholen, gezondheidszorg, kantoren en openbare gebouwen zoals bibliotheken. De MasterTop 1327 gietvloer kan in nagenoeg ieder ontwerp of kleur worden uitgevoerd. De polyurethaan (PU) gietloer heeft een lage emissie, is naadloos, duurzaam en makkelijk te reinigen. Ondanks het hoge comfort van de polyurethaan vloer, beschikt de MasterTop 1327 over een stevig, slijtvast oppervlak. Voor een omgeving waar een uitstraling, loopcomfort en minimale geluidsniveaus, ondanks intensief loopverkeer, even belangrijk zijn, is de MasterTop 1327 gietvloer het ideale vloersysteem.

Hoog loopcomfort, minimaal geluidsniveau
De decoratieve MasterTop 1327 gietvloer zorgt voor een hoog loopcomfort en een minimaal geluidsniveau, zelfs bij een hoge verkeersgraad. Onderdeel van het MasterTop 1327 vloersysteem is een elastische laag die vloeibaar wordt aangebracht. Deze elastische laag is bijzonder geluiddempend, waardoor minder geluid wordt geproduceerd, de akoestiek in de ruimte aanzienlijk wordt verbeterd en het loopcomfort wordt verhoogd. Met een MasterTop 1327 gietvloer neemt de verticale geluidstransmissie met 15 – 18 dB af. Ook door de lucht overgedragen geluiden zoals het geluid van voetstappen, worden drastisch gereduceerd.

PUre Floor: polyurethaan (PU) gietvloeren

Master Builders Solutions heeft onder de noemer PUre Floor een concept ontwikkeld dat een serie polyurethaan (PU) gietvloeren omvat. Deze zijn in diverse functionaliteiten en nagenoeg iedere kleur beschikbaar. Dat maakt de mogelijkheden voor kleurcombinaties, patronen, motieven en designs eindeloos. Laat u inspireren in de online bladerversie van het PUre Floor boek of vraag vrijblijvend een PUre Floor brochure aan. Ook de MasterTop 1327 is een polyurethaan (PU) gietvloer. Naast de MasterTop 1327 gietvloer behoren ook de MasterTop 1324, de MasterTop 1325 en de MasterTop 1326 tot deze serie. Alle polyurethaan (PU) gietvloeren binnen het PUre Floor concept combineren bijzondere designmogelijkheden met duurzaamheid. Daarnaast heeft elk vloersysteem specifieke functionaliteiten. Kenmerkend voor de MasterTop 1327 gietvloer is de combinatie van loopcomfort, geluidsreductie en designmogelijkheden.

Kleuren MasterTop 1327 gietvloer

Gietvloer RAL kleuren kiezen

De kleuren voor de MasterTop 1327 gietvloer omvatten naast de standaard RAL kleuren eveneens die uit het PUre Floor assortiment. Bijna iedere denkbare kleur is beschikbaar en de mogelijkheden voor kleurcombinaties of een design gietvloer zijn eindeloos. Voor een indicatie van de RAL kleuren verwijzen we u graag naar onze 'online kleurenwaaier'. Op de pagina 'gietvloer kleuren' treft u een overzicht van een aantal PUre Floor kleuren waarin de MasterTop 1327 gietvloer kan worden geleverd. Er zijn echter zoveel kleurvariaties mogelijk, dat we u deze niet allemaal kunnen tonen. Tijdens een vrijblijvende afspraak informeren we u graag nader over de kleuren, het design en de functionaliteiten van deze bijzondere vloer.

Toepassing
De comfortabele en decoratieve MasterTop 1327 gietvloer is bijzonder geschikt voor toepassing in o.a. het onderwijs (kinderdagverblijven, scholen, universiteiten), de zorgsector (verzorgingstehuizen, revalidatiecentra en ziekenhuizen) en bijvoorbeeld openbare gebouwen (kantoren, winkels, hotels, bibliotheken etc.). Voor de MasterTop 1327 gietvloer zijn verschillende anti-slip en antibacteriële toplagen beschikbaar. Ook kan de kleur van de gietvloer van mat tot zijdeglans worden aangebracht.

Specificaties MasterTop 1327

De MasterTop 1327 gietvloer beantwoordt met een uitgebreid gamma beschikbare kleuren en een veelzijdig karakter van het vloersysteem, aan alle vereisten. Een hoog loopcomfort en uitstekende geluiddempende kwaliteiten maken de vloer uiterst comfortabel. Dankzij de lange levensduur en de eenvoudige reiniging is het vloersysteem bovendien zeer kostenefficiënt.

gietvloer MasterTop 1327

 • Geluiddempend, hygiënisch en duurzaam
 • Berekend op intensief loopverkeer.
 • Veerkrachtig, lage emissie.
 • Naadloos en vloeistofdicht.
 • In RAL en PUre Floor kleuren leverbaar; van mat tot zijdeglans afwerking.
 • Design gietvloer naar eigen ontwerp mogelijk.
 • Snelle verwerking en installatie van de gietvloer.
 • Scheuroverbruggend.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Kan zwaar worden belast.
 • Eenvoudig te reinigen, makkelijk in onderhoud.
 • Geschikt voor toepassing in natte ruimten.
 • Verschillende anti-slip en anti-bacteriële toplagen beschikbaar.

Contactgegevens en contactpersonen

Interesse in de MasterTop 1327 gietvloer?
Heeft u naar naar aanleiding van dit artikel interesse in de MasterTop 1327 gietvloer of een van de andere vloersystemen uit het PUre Floor concept? Wilt u meer weten over onze ervaring en referenties in gietvloeren? Of wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen over een polyurethaan gietvloer voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

comfortabel duurzaam makkelijk reiniging onderhoud hygienisch vloeistofdicht geluidsreductie geluiddempend veerkrachtig naadloos intensief loopverkeer natte ruimten vloerverwarming antibacterieel antislip

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM