Antistatische vloeren

Antistatische vloeren

UCRETE antistatische vloeren bieden de weerstand tegen chemische stoffen en oplosmiddelen die nodig is voor vloeren van werkplaatsen, evenals de statische geleidende eigenschappen om ongewenste statische elektriciteit te verspreiden. UCRETE industrievloeren worden dankzij hun uitstekende weerstand tegen een groot aantal sterk bijtende oplosmiddelen vaak gebruikt op plaatsen waar oplosmiddelen worden opgeslagen en behandeld. Overal waar oplosmiddelen worden gebruikt, zowel in werkprocédés als voor reiniging, bestaat gevaar voor vorming van explosieve dampen/lucht. UCRETE antistatische vloeren kunnen dergelijke ongewenste ontladingen verspreiden. Als applicateur van UCRETE behoren wij tot een van de weinige bedrijven in Nederland die UCRETE antistatische vloeren kunnen aanbrengen.

Verspreiden ontladingen met antistatische vloeren

Antistatische vloeren kunnen enkel dienen om ongewenste statische ontladingen te verspreiden en moet als een integraal deel van een totale strategie worden beschouwd. Bijvoorbeeld het ontwerp en de aarding van fabriek en installaties, het gebruik van cilinderklemmen en van aangepast schoeisel en kleding. Meer informatie vindt u in de Britse Norm BS5958 'The code of practice for control of undesirable static electricity'.

Ongewilde statische elektriciteit:

- leidt tot het aantrekken van stof
- kan ongemak veroorzaken
- kan elektronische apparatuur beschadigen
- kan mengelingen van oplosmiddel/zuurstof of zuurstof/poeder ontsteken.

Antistatische vloeren UCRETE MF AS

UCRETE antistatische vloeren verspreiden de statische elektriciteit. Om te voorkomen dat werknemers stroomschokken krijgen door inductie of wrijvingselektriciteit, moeten ze elektrisch contact met de vloer maken en dus antistatische schoenen dragen. Laboratoriumproeven door B.E.STAT op een groot aantal verschillende types van antistatische kunstharsvloeren hebben aangetoond dat de elektrische spanning, overgebracht op een persoon die over een UCRETE MF AS vloer loopt, aanzienlijk lager is dan bij andere vloersystemen. Aangezien de beste bescherming tegen statische ontladingen er in de eerste plaats in bestaat te voorkomen dat statische elektriciteit wordt opgewekt, zijn UCRETE antistatische vloeren de veiligste keuze.

Meer weten over UCRETE antistatische vloeren?

Contactgegevens en contactpersonenWilt u naar aanleiding van dit artikel over UCRETE antistatische vloeren, meer weten over onze industriële vloeren of andere oplossingen voor uw bedrijf? Benieuwd naar onze ervaringen met UCRETE? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180487645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl. Of het nu om antistatische vloeren van UCRETE of een van onze andere vloersystemen gaat; we staan u graag te woord

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, UCRETE ® en polyurea.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM