Tekst profiel

Profiel

Naast het aanbrengen van diverse kunststof vloersystemen, dichten we lekkages en repareren we betonconstructies, bijvoorbeeld door middel van het injecteren van gescheurde constructies. Ook voor het aanbrengen van vloeistofdichte voorzieningen, afwerkingen met behulp van minerale mortelsystemen of chemiebouw systemen, kunt u bij ons terecht.

bedrijfsbusHoogwaardige systemen

Er wordt gewerkt met hoogwaardige kunsthars-systemen, voornamelijk gebaseerd op epoxyharsen. Maar ook producten op basis van vinylesterhars, acrylaathars en polyurethaanhars worden toegepast. De keuze van de systemen is geheel afhankelijk van de omstandigheden waaronder de werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd en natuurlijk de eisen waaraan moet worden voldaan.

FLOWCRETE ® vloersystemen

Applicatietechniek van der Wal is Approved Contractor Flowcrete. Flowcrete is een wereldleider in de productie van naadloze polymeervloer- en wandoplossingen, evenals andere speciale coatingtechnologieën voor toepassing in zowel industriële als commerciële ruimtes. Flowcrete is toegewijd aan het innoveren van duurzame vloermaterialen en het gebruik van de natuurlijke hulpbronnen bij alle activiteiten om een positievere impact op de bouwsector te garanderen.

Flowfresh vertegenwoordigt een nieuwe generatie antimicrobiële vloerbekleding op basis van het gebruik van zilver, in samenwerking met Polygiene®, die bij contact 99,9% van de bacteriën doodt.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming. 

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM