Tekst profiel

Profiel

Naast het aanbrengen van diverse kunststof vloersystemen, dichten we lekkages en repareren we betonconstructies, bijvoorbeeld door middel van het injecteren van gescheurde constructies. Ook voor het aanbrengen van vloeistofdichte voorzieningen, afwerkingen met behulp van minerale mortelsystemen of chemiebouw systemen, kunt u bij ons terecht.

bedrijfsbusHoogwaardige systemen

Er wordt gewerkt met hoogwaardige kunsthars-systemen, voornamelijk gebaseerd op epoxyharsen. Maar ook producten op basis van vinylesterhars, acrylaathars en polyurethaanhars worden toegepast. De keuze van de systemen is geheel afhankelijk van de omstandigheden waaronder de werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd en natuurlijk de eisen waaraan moet worden voldaan.

FLOWCRETE ® vloersystemen

Applicatietechniek van der Wal is Approved Applicator Flowcrete. Flowcrete is een wereldleider in de productie van naadloze polymeervloer- en wandoplossingen, evenals andere speciale coatingtechnologieën voor toepassing in zowel industriële als commerciële ruimtes. Flowcrete is toegewijd aan het innoveren van duurzame vloermaterialen en het gebruik van de natuurlijke hulpbronnen bij alle activiteiten om een positievere impact op de bouwsector te garanderen.

Flowfresh vertegenwoordigt een nieuwe generatie antimicrobiële vloerbekleding op basis van het gebruik van zilver, in samenwerking met Polygiene®, die bij contact 99,9% van de bacteriën doodt.

UCRETE ® vloersystemen

Applicatietechniek van der Wal behoort tot een selecte groep bedrijven die tot Preffered Applicator van BASF is benoemd. We mogen als een van de weinige applicatiebedrijven in Nederland diverse UCRETE ® vloersystemen aanbrengen. Een hoogwaardig en uniek systeem dat tegen de zwaarste belastingen kan. Sinds de start in 2010 worden we door steeds meer nationale en internationale opdrachtgevers uit tal van branches ingeschakeld. Met 100% kwaliteit, duurzame oplossingen, uitgebreide garanties en service maken we het verschil.

Applicatietechniek van der Wal B.V. partner in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren, FLOWCRETE ® en UCRETE ® 

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door. Stilstand of stagnatie betekend extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2020 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM