Referenties petrochemie

Referenties petrochemie

petrochemische industrie petrochemie

Een beknopt overzicht van onze referenties in de petrochemie. Onze ervaring in de petrochemische industrie (petrochemie) is groot. We kennen de wet- en regelgeving, zijn op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften en kunnen vanuit die expertise gericht inspelen op de eisen die de petrochemie aan haar leveranciers stelt. Onze referenties in de petrochemie omvatten uiteenlopende werkzaamheden als betonreparaties, corrosiebescherming, tankbekleding en het plaatsen van zwaar belastbare industriële vloeren.

Meer weten over onze referenties in de petrochemie?.
Wilt u meer weten over de op deze pagina getoonde referenties in de petrochemie? Klik dan simpelweg op de foto van uw interesse. In een nieuw venster opent zich een artikel dat nadere informatie geeft over de betreffende referentie. En heeft u naar aanleiding daarvan specifieke vragen of wilt u een brochure aanvragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Dat kan vanzelfsprekend telefonisch op 0180 487645 of via een email aan info@applicatietechniekvanderwal.nl

Polyurea

Snelhardend, scheuroverbruggend, waterdicht en zonder vuur of vonk aan te brengen. Hoge chemische, thermische en mechanische resistentie. Die eigenschappen maakt de toepassingsmogelijkheden van polyurea eindeloos. In de petrochemie hebben wij onderstaande projecten met polyurea uitgevoerd. 

lekkage tank petrochemie polyurea waterdichting keerwand polyurea polyurea hotspray lekkage dakbedekking polyurea antislip ponton

Industriële vloeren voor de petrochemie

Als Approved Contractor van Flowcrete /CPG mogen we als een van de weinige bedrijven in Nederland Flowfresh vloeren plaatsen. 's Werelds sterkste vloer is bestand tegen hoge thermische, chemische en mechanische invloeden, en kan in diverse afwerkingen worden geleverd. Een greep uit onze referenties in industriële vloeren voor de petrochemie:

ucrete ud200 industriele vloerenanti slip industrielevloerUCRETE UD200 calamiteitenbak

hexion

Betonreparaties en corrosiebescherming

Bedrijven in de petrochemie schakelen ons regelmatig in voor betonreparaties en corrosiebescherming. Of het nu gaat om de volledige renovatie van een demi gebouw of het herstel en de corrosiebescherming van een traanplaat vloer, we leveren 100% kwaliteit. 

corrosiebescherming antislip traanplaat

betonreparatie rotterdam

renovatie demigebouw

koole terminals

Chemiebouw

Een chemisch bestendige coating van een tank, de isolatie van een tank met foamglas, de zuurbestendige afwerking van een calamiteitenbak... Ook als het om chemiebouw gaat beschikken we over de nodige referenties in de petrochemie. 

chemisch bestendige coating tankchemiebouw foamglas isolatie tank

chemiebouw zuurbestendige afwerking

albemarle

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM