Verlijming

Verlijming                        

Door verlijming met kunstharslijmen (epoxy) worden diverse materialen onverbrekelijk met elkaar verbonden.

We beschikken over de juiste lijmen om hout met beton, beton met steen, beton met wapeningsstaal, metalen enzovoorts te verlijmen. Ook kunnen we los gescheurde betondelen door middel van injectie naadloos aan elkaar bevestigen. Zo wordt de oorspronkelijke sterkte van de constructie hersteld en zelfs verbeterd. Of het nu gaat om het verlijmen van materialen of het vastzetten van een installatie, verlijming is een van de specialiteiten van Applicatietechniek van der Wal.

Verlijming kan voor talloze branches worden toegepast. Klik op het icoontje voor een overzicht van al onze oplossingen voor de betreffende branche.

Zware industrie verlijming  petrochemische industrie verlijmen  farmaceutische industrie verlijming  levensmiddelen industrie verlijmen  weg en waterbouw verlijming  verlijming openbare gebouwen  verlijmen civiel rail infra

 

Mogelijkheden verlijming

Verankeren machine of installatie

  • Ook bij het verankeren van een machine of installatie kan verlijming worden ingezet. Door bijvoorbeeld draadeinden in de vloer te verlijmen ontstaat een ijzersterke constructie.

Verlijmen met injectie

  • Gebroken of gescheurde betondelen kunnen we herstellen door deze met injectieharsen te verlijmen. Injecteren wordt ook toegepast bij constructieve verlijming van losliggende delen of gescheurde delen van een constructie.

Verlijmen bijna alle materialen

  • We werken met een uitgebreid assortiment hoogwaardige kunstharslijmen. Deze kunnen voor diverse toepassingen worden ingezet zodat we bijna alle materialen kunnen verlijmen.

Voordelen van verlijming

  • Verlijming kan zonder verwarming van de te verbinden materialen worden toegepast. De hechting van de materialen is gelijkmatig, sterk en bijzonder duurzaam.

Contactgegevens en contactpersonen

Contact over verlijming

Wilt u meer weten over verlijming? Wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie van het metselwerk of de betonconstructie? Of wenst u eens vrijblijvend van gedachten te wisselen over onze kunststofvloeren, industrievloeren of bedrijfsvloeren? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl We staan u graag over onze oplossingen als ondersabelinginjecteren of verlijming te woord.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM