Vacatures

Vacatures

Met de groei van ons bedrijf, nemen ook onze vacatures toe. Als specialist in kunststofvloerenindustrievloerenbedrijfsvloeren, Flowfresh en Ucrete, maakt Applicatietechniek van der Wal een constante, gestage groei door. We worden door steeds meer nationale en internationale opdrachtgevers uit tal van branches ingeschakeld. Vandaar dat we voortdurend op zoek zijn naar enthousiaste collega’s.

Vacatures en open sollicitaties

Op dit moment hebben we we geen concrete vacatures vrij, maar stellen we open sollicitaties op prijs. Ervaring als kunststof applicateur en in het bezit van een geldig VCA*? Grote kans dat je morgen al voor ons aan de slag kunt. Een technische achtergrond en op zoek naar een baan? Stuur dan een sollicitatiebrief met motivatie en CV aan Applicatietechniek van der Wal B.V., t.a.v. Richard van der Wal, Schaapherderweg 3 E-F, 2988 CK Ridderkerk. Nieuw talent is namelijk altijd welkom bij Applicatietechniek van der Wal.

Binnen enkele dagen bericht
Of we nu wel of niet passende vacatures hebben, we gaan zorgvuldig met open sollicitaties om. Misschien volgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek, misschien houden we de gegevens nog even ‘in file’. Hoe dan ook, er volgt in ieder geval binnen enkele dagen bericht.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM