Aanpak

Aanpak

Bij het leggen van kunststofvloerenindustrievloerenbedrijfsvloeren is de aanpak doorslaggevend voor de kwaliteit van de vloer. Applicatietechniek van der Wal besteedt dan ook veel aandacht aan de voorbereiding, planning en realisatie van de werkzaamheden.

Na uitgebreide inspectie van de ondervloer en inventarisatie van de eisen en wensen, volgt een advies op maat. Binnen een realistische planning wordt vlot en vakkundig gewerkt aan een vloer van 100% kwaliteit. We regelen het van A tot Z: binnen de afgesproken termijn, binnen het gestelde budget en met het gewenste resultaat.

Analyse en inventarisatie

Materiaal, dikte, verontreiniging, dikte, opbouw, goten en mogelijke afvoerputten... de bestaande ondervloer wordt op tal van aspecten beoordeeld. Ook brengen we de eisen en wensen die aan de nieuwe vloer worden gesteld, in kaart.

Advies op maat

Op basis van onze inspectie en inventarisatie, volgt een advies op maat. Iedere situatie is immers uniek en vraagt om een exact passende, duurzame oplossing.

Planning en realisatie

Ook bij de planning en realisatie van de werkzaamheden, houden we uw bedrijfssituatie in het achterhoofd. De productie moet immers zo snel mogelijk weer draaien. We werken projectmatig, doelgericht en denken voortdurend met u mee.

Oplossen van calamiteiten

Als het gaat om lekkende vloeren en kelders, of scheuren in het wegdek, is een snelle aanpak geboden. We hebben de materialen, kennis én ervaring in huis om dergelijke calamiteiten snel en effectief op te lossen. En ook dan gaan we voor 100% kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze oplossingen en aanpak? Eens van gedachten wisselen over onze kunststofvloerenindustrievloerenbedrijfsvloeren of Flowcrete ®? Wilt u een second opinion aanvragen? Of een vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM