Elektronica en hightech

Elektronica en hightech

slijtvaste, vloeistofdichte industriële vloeren voor de elektronica en hightech.

Slijtvaste, vloeistofdichte industrievloeren en diverse andere passende oplossingen voor de elektronica en hightech.

Binnen het segment kunststofvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren is met name die laatste soort uitermate geschikt voor de zware eisen die binnen de elektronica en hightech aan vloeren wordt gesteld. De vloer moet immers zowel in chemisch, thermisch als mechanisch opzicht, zwaar kunnen worden belast. Daarnaast dienen de vloeren aan talloze aspecten op het gebied van o.a. geleiding (ElectroStatic Discharge, ESD), veiligheid en hygiëne te voldoen. Onze duurzame industrievloeren, en dan met name die van Flowcrete ®, zijn bestand tegen de zwaarste belasting en voldoen aan alle normen die aan vloeren binnen de elektronica en hightech branche worden gesteld. Bovendien zijn deze vloeren in diverse dessins, kleuren en afwerkingen leverbaar.

Vloeren voor de elektronica en hightech
We leveren diverse vloersystemen met elk specifieke eigenschappen. Na een uitgebreide inspectie van de ondervloer en inventarisatie van de eisen en wensen, volgt een advies op maat.

Oplossingen elektronica en hightech

Op basis van onze jarenlange ervaring en grote productkennis, kunnen we gericht adviseren over de meest geschikte oplossingen voor de elektronica en hightech. Of we nu een industriële vloer leveren, een renovatie uitvoeren of een probleem verhelpen, we zijn vlot, vakkundig en leveren 100% kwaliteit. Onze oplossingen voor de elektronica en hightech zijn o.a.

Contactgegevens en contactpersonen

Meer informatie
Wilt naar aanleiding van onze referenties eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wilt u meer weten over de door ons uitgevoerde projecten in de elektronica en hightech? Of wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie op locatie? Neem gerust contact met ons op. Bel met 0180 487 645 of stuur een email naar info@applicatietechniekvanderwal.nl We vertellen u graag meer over onze aanpak en oplossingen voor de elektronica en hightech.

Applicatietechniek van der Wal B.V. specialist in kunststofvloeren, industrievloeren, bedrijfsvloeren en betonbescherming.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM