Ga terug
Flowcrete_Logo

Met trots presenteren wij: Flowcrete!

18 januari 2019 16:02:50

Met Flowcrete heeft Applicatietechniek van der Wal een nieuwe leverancier erbij voor kunststofvloeren. Flowcrete is wereldleider op het gebied van naadloze kunstharsvloeren (epoxy en polyurethaan) en is gespecialiseerd in afwerkende coatings. Een van de innovatieve producten van Flowcrete is Flowfresh, een vloer met een antimicrobiële werking voor o.a. de voedingsindustrie en de gezondheidssector.

Flowcrete is onderdeel van RPM International, dat hoogwaardige coatings, afdichtmiddelen en bouwmaterialen levert. Flowcrete, met vestigingen in dertig landen over de hele wereld, heeft in meer dan 35 jaar een schat aan ervaring opgebouwd op het gebied van kunststofvloeren, muur- en plintoplossingen en afwerkende coatings voor zowel industriële als commerciële omgevingen. De kunststofvloeren voor industriële omgevingen zijn uitermate geschikt voor ruimtes waar de vloeren zwaar belast worden, zoals productiefaciliteiten – bijvoorbeeld met assemblagelijnen – en magazijnen. Maar ook in commerciële omgevingen en openbare gebouwen, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkels, parkeergarages en zelfs stadions, staan de kunststofvloeren van Flowcrete hun mannetje. Onder andere Coca Cola, L’Oreal, Nestlé, NASA en Bentley hebben al vloeren van Flowcrete in hun gebouwen en productiecentra liggen.

Goud voor het zilver in Flowfresh

Duurzaamheid staat voorop bij Flowcrete. Het bedrijf investeert daarom in de ontwikkeling van duurzame technologieën en materialen. Zo is Flowcrete voor de ontwikkeling van Flowfresh een exclusief partnerschap aangegaan met Polygiene®, dat is gespecialiseerd in antimicrobiële middelen gebaseerd op zilver voor o.a. oppervlakken en (sport)kleding.

Zilver staat bekend om zijn desinfecterende en zuiverende eigenschappen. Polygiene® bevat een biocide (stof die organismen doodt) gebaseerd op zilverzout en is een belangrijk bestanddeel van Flowfresh. 99,9 procent van de bacteriën en virussen die direct met Flowfresh in contact komen, wordt onmiddellijk gedood. Flowfresh behoudt gedurende de gehele levensduur van de vloer zijn antimicrobiële werking, ook bij slijtage of beschadigingen. Flowfresh is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld keukens in de horeca, kantines, voedselproducenten, ziekenhuizen, laboratoria, gezondheidscentra en dokters- en dierenartspraktijken.

Elke vloer zijn eigen Flowfresh

Flowfresh is verkrijgbaar in verschillende diktes, afwerkingen en kleuren. Bijvoorbeeld hittebestendig tot 90, 105 of 120 graden Celcius, extra antislip en bestendigheid tegen diverse chemische (vloei)stoffen en oliën. Flowfresh is HACCP International- en ISO 22196-gecertificeerd.

Meer weten? Bel naar +31 (0)180 487 645 of stuur een mail naar info@applicatietechniekvanderwal.nl.

Applicatietechniek van der Wal B.V.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij doen wat we beloven!

Tekst bij kreet

Uw projecten moeten door

Stilstand of stagnatie betekent extra kosten. Productieprocessen moeten zo snel mogelijk weer draaien. Dat vraagt om een bedrijf dat met u meedenkt, oplossingen en alternatieven aandraagt en ervaring heeft met materialen die snel doorharden en snel overlaagbaar zijn.

Applicatietechniek van der Wal B.V. logo
Applicatietechniek van der Wal B.V.

Copyright © 2024 Applicatietechniek van der Wal B.V. | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM